Vedete

Ce s-a întâmplat între Iulian de la Exatlon şi mexicanca Ana? ”Vor avea un bebe”! Internetul a luat foc

Flirtul dintre Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Laura Gonzalez se transformă în prima poveste de dragoste internaţională de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ce s-a întâmplat între Iulian de la Exatlon şi mexicanca Ana? ”Vor avea un bebe”! Internetul a luat focicon photo


”Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez se vor căsători şi vor avea împreună un bebe”! Asta spun acum fanii mexicani ai show-ului Exatlon, care nu au ratat flirtul dintre sexy-surferiţa lor şi schiorul nostru. Asta spre nemulţumirea româncelor, care au luat foc pe contul de socializare al Războinicului: ”Iulian e al meu! Claros?”, încearcă fetele noastre să ţină situaţia sub control.


Toată nebunia a fost declanşată de ieşirea la restaurant a echipelor României şi Mexicului, după meciul de săptămâna trecută. Atunci, Iulian le-a povestit colegilor că Ana Laura i-a atras atenţia. ”N-am ce să zic de fetele lor, singura fată care mi-a atras atenţia este Ana”, a spus Pîtea, după care a declarat la testimoniale că mexicanca nu l-a scăpat din ochi toată seara.

Cum o prinde, cum o...


Flirtul de la restaurant nu a fost însă primul. La fiecare întâlnire dintre România şi Mexic, între Iulian şi Ana s-a lăsat cu scântei. La primul meci, la final, românul a invitat-o pe Ana Laura la dans, iar aceasta s-a unduit ”periculos” pe lângă el. Altă dată, Iulian pur şi simplu nu a putut răspunde la întrebările puse de Cosmin Cernat în legătură cu traseul din cauza mexicanilor care i-o indicau obsesiv pe Ana. Până la urmă, Pîtea a izbucnit în râs şi i-a trimis Anei o inimioară.

 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune