Primariul Botoșaniului, în genunchi la racla cu moaștele Sfintei Parascheva

Primarul orașului Botoșani s-a rugat, duminică, la racla cu Moaștele Sfintei Parascheva.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Primarul orașului Botoșani Cătălin Mugurel Flutur s-a rugat, duminică, la racla cu Moaștele Sfintei Parascheva, după ce racla a fost adusă pe străzile din Botoșani.
Moaștele Sfintei Parascheva au fost pentru prima dată aduse de la Mitropolia Iași pentru prima dată după 1947 și au fost plimbate prin oraș, însă fără a fi însoțite de credincioși, ca urmare a restricțiilor impuse.

Citeste si: Germania, prima țară care vrea să ridice interdicțiile. Planul conceput de nemți

 
În momentul în care a trecut prin fața Primariei, edilul orașului a îngenuncheat pe asfalt, cu mască pe față, și a început să se roage.

fara descriere

"M-am rugat pentru sănătatea tuturor botoșănenilor la racla cu Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva"
Primarul orașului Botoșani în lupta cu COVID-19", a declarat Cătălin Mugurel Flutur.
vioase Parascheva au fost purtate pe la principalele spitale din Botoșani.

Citeste si: Ce salariu are Raed Arafat, omul cheie în lupta cu coronavirusul?

 

COVID-19 aduce decizii drastice. Ce a hotărât Nelu Tătaru

Haosul din sistemul medical al României face noi victime la nivelul conducerilor din domeniul medical. Nelu Tătaru a demis patru șefi de la DSP.

Nelu Tătaru, minitrul Sănătății, a demis nu mai puțin de patru șefi de la Direcția de Sănătate Publică din patru județe.

Primul pe listă a fost cel din Timiș, unde neregulile persistă de ceva vreme. De altfel, este al doilea șef schimbat de când este criza COVID.19.

Cornelia Malac a fost demisă din funcţie, după ce aceasta a făcut mai multe gafe în contextul crizei de coronavirus. Iar acum, noua șefă, Mariana Rădulescu, a avut aceeași soartă.

Citeste si: Un șofer român de TIR a murit în Italia din cauza coronavirusului 

 

Nelu Tătaru a mai demis 3 șefi

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, au mai demis trei șefi ai Direcției de Sănătate Publică, iar acum urmează și anchete în acele zone unde s-au descoperit nereguli care au condus la focare de coronavirus.

După Timiș, șefiii de la DSP Arad, Brașov și Vâlcea au fost demiși.

La Țimiș este a doua abatere care conduce la lucruri grave.La Arad, unde a și fost în vizită și a găsit nereguli de gestionare a crizei, ministrul spunea că va schimba directorul de acolo, fiind un posibil focar de infecție. Iar astăzi a făcut ceea ce promisese: a schimbat șeful DSP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nelu Tătaru și-a făcut lista oamenilor ce trebuie să fie demiși din posturi-cheie. Mai mult, schimbarea gândită de ministru a fost pusă în aplicare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate