Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook este putred de bogat! Constantin Cârciumaru s-a lăudat cu performanţele sale

E clar că primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook e bogat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

A devenit celebru primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook. Constantin Cârciumaru, primarul comunei Coțofenii din Față, județul Dolj, este acuzat că a poftit la amor pe rețelele sociale și i-a făcut propuneri indecente unei femei, căreia i se lăuda cu experiența sa în arta amorului. „Arata-mi p… te rog”, „Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă”, „Abia aştept să intru în tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care edilul le-ar fi trimis femeii. (vezi ce spune fostul primar Marian Vanghelie despre cazul din Caracal)

Citeste si: Marcel Toader putea să moară milionar dar s-a lovit de Nicușor Dan! Cum a ajuns politicianul să-i marcheze definitiv destinul afaceristului | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut cum arată Constanța? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital?”

Citeste si: Prima reacție a Gabrielei Firea, după ce Cornelia Catanga a implorat-o să îi dea casă: „Orice situație de acest gen...”

Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook: "Mi-au spart parola" 

Conversaţiile edilului Constantin Cârciumaru au ajuns şi pe masa prefectului de Dolj, care le-a trimis la poliţie, deoarece femeia s-a plâns că se simte hărţuită. Primarul susţine că nu el a scris acele lucruri şi se consideră victima unui grup de interese, care i-ar fi spart conturile de socializare, dar nu neagă că a mai făcut o glumiţă şi că unele lucruri sunt adevărate. „Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată“, s-a apărat Constantin Cârciumaru.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate