Primele declarații ale fostei iubite. Yamato Zaharia s-a despărțit de tânăra sexy cu care a format un cuplu timp de doi ani

Yamato Zaharia este singur. Fostul concurent de la Exatlon s-a despărțit de iubită după o relație care a durat aproximativ doi ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

După o poveste de iubire cu urcușuri și coborâșuri, Yamato Zaharia și Miruna Andreea și-au spus adio.

Primele declarații ale fostei iubite a lui Yamato Zaharia

”Lucrurile s-au întâmplat în urmă cu ceva timp, nu este nimic recent. Eu am avut încredere în prietenele mele. Am vorbit la momentul respectiv cu ele, le-am trimis mesajele, crezând că mă ajută cu un sfat. (…) Eu am încheiat relația cu el, în urmă cu puțin timp, în mod amiabil. Într-o relație ce a durat doi ani nu toate lucrurile sunt roz. Ca în orice fel de relație sunt discuții și momente frumoase. A avut momente foarte frumoase când se comporta extraordinar cu mine. 

Citeste si: Giani Kiriță, încolțit de foștii rivali de la Exatlon, chiar în emisiunea pe care o prezintă, ”Vulturii de noapte”

Citeste si: Războinicul Mihai Berar părăsește Exatlon România sezon 3! Primele declarații

Citeste si: Proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon e aproape gata! MagicHOME îşi va deschide porţile în curând! FOTO

Aș fi egoistă să spun că nu a făcut lucruri pentru mine sau că nu m-a iubit, dar am avut și discuții. Eu eram foarte geloasă, el este tânăr, îl caută multe femei. De aici porneau toate certurile noastre. M-a iubit, dar nu am putut să-mi asum că îl caută multe femei. Totul s-a rupt și nu cred că mai are rost. Cu siguranță el o să întâlnească pe cineva și eu la fel. Nu are rost să ne ținem legați unul de celălat dacă între noi există discuții și nu ne înțelegem”, a declarat Miruna Andreea pentru cancan.ro.

Fosta iubită a Faimosului Yamato Zaharia vorbeşte despre trecutul ei! Declaraţii exclusive

Despre fosta iubită a Faimosului Yamato Zaharia, Miruna, au apărut tot felul de informaţii în ultima vreme, în spaţiul public, cu privire la ocupaţia pe care a avut-o înainte de a-l cunoaşte pe concurentul de la Exatlon România.

Mai exact, au ieşit la iveală imagini cu ea de pe vremea în care se ocupa cu practicarea videochatului. Şi, dacă până atunci a preferat să păstreze tăcerea cu privire la cele întâmplate, frumoasa Miruna a decis să vorbească despre asta.

”Eu şi Yamato am luat o pauză în relaţia noastră, încă de acum două luni şi o să vedem ce o să fie când vine de acolo. L-am felicitat şi i-am urat succes în competiţie şi atât. În momentul ăsta nu avem o relaţie. Şi corect ar fi să nu mai apară nimic despre mine şi despre viaţa mea privată având în vedere că eu nu mai sunt cu el”, spunea Miruna pentru WOWbiz.ro, imediat după ce au apărut respectivele imagini în spaţiul public.

Mai mult decât atât, ne-a precizat frumoasa Miruna, între ea şi Yamato nu existau asemenea secrete. ”Ştia ce am făcut, nu m-am ascuns. Am renunţat la aceste activităţi cu mult timp înainte. Cred că cineva vrea să îi facă rău şi nu au cum altfel, decât să mă atace pe mine. Adică, din moment ce eu am renunţat nu mai sunt cu el, nu mă mai ocup cu asta, care e problema. Şi, oricum, nu cred că se pune problema să fi făcut alte lucruri, am făcut videochat, aşa cum, probabil, au făcut sau fac şi alte câteva zeci de mii de persoane. Oricum, nu am ascuns-o niciodată, din respect pentru ce înseamnă Yamato pentru mine, pentru relaţia frumoasă pe care am avut-o”, ne-a mai spus Miruna.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate