Primele imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă a fost la un pas să fie linșat de localnici

Astăzi se fac reconstituirile crimelor de la Caracal. Ce s-a întâmplat la Dobrosloveni, localitatea în care s-a născut Alexandra Măceșanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

gheorghe dinca reconstituire crime caracal


In articol:

Atât familia, cât și cei cunoscuți și localnicii sunt implicați emoțional în cazul de la Caracal care a zguduit întreaga țară. Astăzi, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost dus de anchetatori înapoi la casa lui de pe Strada Craiovei, acolo unde le-a sechestrat pe fete.

Citeste si: Ce se întâmplă astăzi cu Gheorghe Dincă! Anchetatorii au luat decizia

gheorghe dinca in caracal

Citeste si: Știrea falsă care i-a alertat pe români: „Gheorghe Dincă a murit în urma unui accident, în apropiere de Penitenciarul Jilava”

Citeste si: Mesajul tulburător care a apărut pe internet astăzi, în ziua în care Alexandra Măceșanu împlinea 16 ani! ”Ești o eroină”

Gheorghe Dincă, aproape să fie linșat de localnici

În Dobrosloveni a fost așteptat chiar de localnici, care au fost la un pas să îl linșeze pe cel care a furat copilăria a două fete. Trupele IPJ Olt au fost nevoite să intervină pentru a-i calma pe localnici. Apoi, Gheorghe Dincă a fost dus și la liceul Alexandrei. O femeie a plâns și le-a cerut anchetatorilor ca Dincă să nu fie lăsat în libertate.

Sursă foto: captură TV / facebook stiripesurse

 

Bunicul Luizei Melencu a fost reținut! Ce a făcut când l-a văzut pe Gheorghe Dincă adus în casa groazei de la Caracal

 

Gheorghe Dincă a fost dus în această dimineață la casa lui din Caracal, acolo unde polițiștii încearcă să realizeze o reconstituire a faptelor din ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită. Mâine ancheta va continua iar oamenii legii încearcă să afle și care a fost traseul parcurs de către Gheorghe Dincă în ziua în care Luiza Melencu a fost răpită.

 Apariția presupusului criminal a stârnit reacții printre localnicii aflați la fața locului, care au încercat să-l atace pe bărbat. O femeie a început să strige: „De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!“, în timp ce era oprită de către forțele de ordine să pătrundă în apropierea mașinii în care se afla Gheorghe Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate