Primele reacții ale lui Giubi, după ce a distrus recuzita de la Exatlon: „Am avut anumite frustrări...”

Ce spune Giubi, după ce a distrus zilele trecute recuzita de la Exatlon. Concurentul de la Faimoși a aflat care sunt repercusiunile gestului său nesportiv.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

După ce Giubi a fost la un pas de descalificare, Cosmin Cernat a anunțat ce se va întâmpla cu Faimosul.

Astăzi are loc jocul de aventură, iar Faimoșii și Războinicii se luptă pentru o ieșire. Prezentatorul emisiunii „Exatlon” a anunțat ce se va întâmpla cu Andrei Boțoacă, după ce săptămâna trecută a distrus recuzita jocului. Atunci, concurentul a fost trimis la autocar și nu a mai avut voie să participe la jocul respectiv. În cazul în care Faimoșii vor câștiga jocul de aventură, pentru Giubi există repercusiuni:

„În caz de victorie, o să rămâi acasă. Când ei o să plece, tu o să rămâi acasă”, i-a transmis Cosmin Cernat concurentului.

Acesta și-a cerut scuze și a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu el. Iată de ce a avut acea ieșire nervoasă:


„S-au adunat multe lucruri în cele două luni de la Exatlon. Am avut anumite frustrări pe tot parcursul Exatlonului, iar izbucnirea a fost la locul și la momentul nepotrivit. Îmi cer scuze și mi-ar plăcea ca fanii să nu își facă impresie greșită. Consider că am făcut destul de multe lucruri bune. Sper să mă controlez mult mai bine. Îmi asum asta și sper să câștigăm”, a dezvăluit Giubi.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Nicu Maharu! "A paralizat cu trei săptămâni înainte de moarte și mergea în căruț"

Citeste si: Andreea Bălan a părăsit patul de spital! Unde a fost văzută artista, după operație

Citeste si: Florin Piersic, declarații după ce a ajuns la spital! Cum se simte, cu adevărat: „Stau cu doamna doctor, mă rog...”

Citeste si: Florin Piersic, declarații după ce a ajuns la spital! Cum se simte, cu adevărat: „Stau cu doamna doctor, mă rog...”


Andrei Boțoacă, descalificat de la jocul pentru hotel! Cosmin Cernat l-a trimis la autocar

Un moment neplăcut. Exatlon e o competiție sportivă, cu mult fair-play. Are și momente de acest gen: Andrei Boțoacă a cedat și a lovit cu ultima catapultă coșul! Pentru fiecare gest există și o consecință. Astăzi este descalificat, nu mai joacă în continuare, nu va mai fi alături de echipa sa. Se va duce la autocar. La următorul premiu, nu va participa, va rămâne fie la vilă, fie la baracă. Un astfel de gest nu are ce căuta într-o competiție sportivă. E un fel de cartonaș roșu pe care îl primește pentru gest nesportiv", a explicat Cosmin Cernat în jocul de sâmbătă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: