Primul LIVE dintr-un centru de carantină din București! Suspect de COVID 19: ”Suntem ca la 5 stele, ne-au adus saltele noi, biscuiți și suc”

Suspecții de coronavirus, încântați de centrul de carantină din București

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Un român care a fost plecat trei zile în Italia, a transmis câteva imagini dintr-un centru de carantină situat în București. Acesta spune că este foarte mulțumit de condițiile pe care le are, pe care le consideră ”de 5 stele”.

Citeste si: Ministrul de Interne Marcel Vela, declarații de ultim moment! Ce înseamnă starea de urgență și ce măsuri iau autoritățile împotriva coronaviruslui: „Vă asigur că MAI are capacitatea de a gestiona orice problemă aparută”

Citeste si: News Alert. Mai multe puncte de la graniță sunt închise. Ne izolăm de vecini

Citeste si: Mesajul domnului Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania: "Înfruntam cea mai grea criza a vietilor noastre"

Centru de carantină cu loc de joacă pentru copii

fara descriere

”Acum recent, ne-au schimbat saltelele, am primit saltele noi, paturi noi, așternuturi noi, deci condiții super. Domnii de la DSP, de aici, pentru că suntem într-un sediu al DSP-ului, se comportă excepțional. Avem apă, ne-au adus și prosoape noi. Uitați, prossoape noi... să nu se mai plângă lumea că nu sunt condiții... Ni s-a adus mop, găleată, aici e dușul, ligheanul unde să putem să spălăm hainele, din păcate nu avem mașină de spălat... Ni s-a oferit săpun de mână, pastă de dinți, periuțe, lame, cremă de ras, șampon. Toate șamponurile astea de aici sunt de la dânșii. Avem dezinfectant... avem niște condiții excepționale. Deci, pentru toți cei care se plâng că nu sunt condiții, la noi sunt niște condiții senzaționale și cred că și la voi. Doar că le-a durat puțin timp, asta e adevărat, până s-au organizat, pentru că au fost luați pe nepregătite.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Ne-au adus banane, mere, suc, biscuiți, de toate... Deci, jos pălăria, le-a durat puțin dar nu ne lipsește nimic. Chiar dacă suntem în carantină putem rezista în felul ăsta, ne face să ne simțim ca acasă. Nu vă mai plângeți”, a povestit românul aflat într-un centru de carantină. În plus, acesta a povestit că familiile cu copii se pot bucura și de un loc de joacă pentru cei mici. Acesta este situat în curtea instituției, iar din imagini locația pare să fie una populată, cu câtva imobile în apropiere.

fara descriere

Bărbatul a mai povestit că a fost luat direct de la aeroport de către o echipă DSP și plasat într-un centru de carantină, acolo unde va rămâne pentru 14 zile. Centrul nu era complet mobilat și utilat, însă după câteva ore au venit toate obiectele lipsă, iar acum se poate simți exact ca acasă. Până în a doua zi de carantină, nu venise însă nimeni să le recolteze probe pentru a fi testați de coronavirus.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate