Proaspăt operat, What's Up a început să sară și să danseze! Chef de ziua lui și piesă nouă cu o colegă de la Exatlon!

What’s Up a împlinit 31 de ani în urmă cu câtvea zile și a sărbătorit alături de câțiva prieteni apropiați.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

What’s Up și-a dat ”restart” în acest început de an, după ce la finalul lui 2019 a ajuns la poliție după un scandal cu iubita lui, Alice.

În urmă cu câteva zile, What’s Up a împlinit 31 de ani, ocazia cu care a organizat o petrecere la care au fost invitați câțiva prieteni apropiați. Cântărețul a venit la party direct de la studio, acolo unde a reușit în doar 2 zile să înregistreze 5 piese. Wazzy lucrează din greu pentru noul lui album cu care vrea să dea pe spate industria muzicală.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Fraierul are hernie și sare”

What’s Up a arătat o vivacitate deosebită pentru un om care tocmai a fost operat de hernie de disc. El a cântat și a dansat de unul singur, chiar și în pauzele dintre înregistrări, la studio. La un moment dat, chiar a glumit pe această temă: ”Fraierul are hernie și sare... ce retardat!”, a glumit Marius.

Citeste si: Mesajul postat de What's Up în urmă cu puțin timp: "Mai sunt 3 zile și pot să vorbesc"

Citeste si: Ce se întâmplă cu What's Up? Cântărețul și-a șters tot Instagramul și a postat o imagine bizară! ”Viața începe într-o formă inconștientă și se termină tot așa”

Citeste si: Prima decizie a judecătorilor în cazul lui What's Up! Ce se întâmplă în acest moment cu interpretul recalcitrant?

Nu în ultimul rând, What’s Up s-a reîntâlnit la studio cu o veche amică de la Exatlon: Ami. Ce-i drept, cei doi nu s-au întâlnit în Republica Dominicană pentru că au fost în sezoane diferite, însă chiar și așa au ceva în comun. Ei vor lansa o piesă împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Câţi bani câștigă cu adevărat din muzică What's Up! Ultimul an a fost de coşmar pentru cântăreţul care a ajuns la Poliţie după un scandal cu iubita

„Are nevoie urgentă de sprijin. Poate oricând să...” Cine a spus asta despre What's Up, după scandalul cu iubita lui

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Cum a reacționat What's Up când a fost ridicat de polițiști. Artistul urla la oamenii legii: „Vă bat de vă sparg!”

What's Up, de urgență la spital! Primele declarații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies