Prodanca a făcut senzație la plajă! Cum a arătat impresara la Venus în costum de baie și ce mașină de 375.000 de euro a parcat în fața hotelului! IMAGINI EXCLUSIVE

Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! Cum a arătat celebra impresară la plajă și cu ce bolid de lux a venit de la București

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan este o persoană căreia îi place luxul și nici nu se sfiește să îl ascundă! Milionară în euro, impresara numărul unu în România se comportă fix așa cum îi place și nu se gândește niciodată ce spune gura lumii! Frumoasă, sexy și extrem de deșteaptă, vedeta consideră că viața merită trăită din plin și tocmai de aceea, acționează în consecință.

fara descriere
Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! A ajuns cu ”mașinuța” Ferrari 488 GTB 

Și dacă vorbeam de opulență, ei bine, în acest weekend, Anamaria Prodan a dat o fugă până pe litoral, alături de Reghe, fiul ei, Laur jr., și prietenii săi. Cum era normal, ea s-a cazat la unul dintre cele mai apreciate hoteluri de cinci stele de la mare,cel care aparține patronului echipei Astra, Ioan Nicolae. La fața locului, Prodanca a ajuns cu ”mașinuța” Ferrari 488 GTB, o adevărată bombă pe șoselele României, o bijuterie care a costat un ”fleac”...adică 375.000 de euro, pe care a parcat-o, ca o adevărată divă, chiar în fața imobilului de fițe din Venus.

Citeste si: Anamaria Prodan a anunțat la ce vârstă se va retrage din activitate: „La 60 sunt tinerică încă”

Citeste si: Anamaria Prodan vrea să devină politician ”Eu discut numai cu numărul 1 din partid”

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

fara descriere

Anamaria Prodan a arătat bestial într-un costum de baie și un pareo înflorat

Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! În cele trei zile cât a stat în Venus, agenta FIFA s-a redlaxat, în special la piscină, și, firește, dacă mai exista vreun dubiu, a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția în costum de baie. Cu o talie de viespe și un trup de felină, Prodanca a fost în centrul atenției, iar paparazzii WOWbiz.ro au și imortalizat momentele, atât când ea era în apă, cât și alături de copii, ba chiar și într-un pareo special.

fara descriere

fara descriere

Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! A stat la cel mai luxos hotel din Venus

Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! Dincolo de apariția în costumul minuscul de plajă, achziționat de o firmă celebră din Dubai, impresara s-a relaxat, spun surse de la fața locului, la masaje, făcute special pentru ea, la discuții cu prietenii, dar a avut și momente romantice alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf! Că deh...între cei doi este o dragoste mare, în ciuda faptului că au ani mulți de căsnicie la activ!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate