Profesoara Victoria a murit după ce a înghițit o pungă cu droguri! E halucinantă ipoteza inițială de la autopsie

O femeie s-a stins din viață după ce a înghițit o pungă cu droguri. Grozăvia a costat-o viața! De ce a făcut acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O femeie în vârstă de 42 de ani a murit, după ce a înghițit o pungă cu droguri. Totul s-a întâmplat după ce și-a făcut check-in-ul în aeroportul din Manchester, scrie BBC.

Femeia de 42 de ani, Victoria Buchanan, aștepta să decoleze spre Dubai. Înainte de a trece prin punctele de control, Victoria a înghițit o pungă de plastic plină cu cocaină, totul din teama de a nu fi prinsă. Originară din Scoția, Kilmarnock, în anul 2010 a decis să se mute în Dubai pentru a lucra ca și profesor.

Citeste si: A murit în chinuri, după ce medicii i-au smuls organele interne, din greșeală: „S-a auzit în tot spitalul”

Citeste si: O tânără 19 de ani a fost spânzurată, după ce a ucis bărbatul care a vrut să o violeze! Scrisoarea sfâșietoare dinainte de moarte: ”În acea noapte blestemată ar fi trebuit să fiu eu cea omorâtă”

fara descriere

Citeste si: Un bărbat din Dorohoi a ajuns în stare gravă la spital! Ce a putut să își facă singur acasă, după ce s-a rănit în zona genitală

Drogurile au ajuns în posesia ei în Marea Britanie. Atunci când a fost alături de soțul ei, Mark, în Marea Britanie, ea a devenit posesoarea unor droguri de 200 de lire sterline. Inițial, s-a crezut faptul că femeia ar fi făcut un șoc anafilactic, astfel că i-au dat un medicament pe care l-au găsit în geanta ei pentru o alergie la ulei de palmier.

Dar, de fapt, femeia înghițise o pungă cu cocaină. Totul a fost descoperit la autopsie. Soțul ei a fost reținut pentru întrebări și audieri, unde a mărturisit faptul că nu ar fi consumat substanța interzisă, ci doar că "a fost ceva ce am făcut împreună".

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate