Promo Puterea dragostei. Jador a uitat de Simina: „Mă însor”. Pe cine place concurentul

Jador a pus ochii pe una dintre concurentele din casa Puterea dragostei”. Cu cine vrea concurentul să se însoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Venirea în casă a Thalidei a creat discuții printre concurenți. Deși nu a vrut să dezvăluie pe cine place noua concurentă, lumea și-a dat seama despre cine este vorba.

Iar concurentul cu pricina și-a dat seama că Thalida îl place. Jador, căci despre el este vorba, a intrat în atenția Thalidei, care este hotărâtă să îl cucerească.

Cine este fostul iubit al Thalidei

Citeste si: Deea, criză de nervi în casa „Puterea dragostei”: „Te văd perversă”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Iuliana Doroftei, momente de panică în timpul atentatelor sângeroase din Sri Lanka! Vezi prin ce clipe cumplite a trecut vedeta! "Mama m-a sunat plângând!" EXCLUSIV!

Citeste si: Mama lui Jador, față în față cu Simina! Pe cine și-ar dori-o noră, din casa „Puterea dragostei”

Chiar dacă a evitat să spună pentru cine a intrat, împrejurările au făcut-o pe Thalida să dezvăluie pe cine place. Pentru că Thalida are dreptul la Cameră Roșie, aceasta l-a ales pe Jador pentru a vorbi în privat cu el. Pe cei doi îi leagă foarte multe lucruri. Aceștia studiază la aceeași universitate și sunt amândoi artiști. Cei doi au vorbit mai mult în Camera Roșie, iar Jador a concluzionat:

„Mă însor”, a spus entuziasmat concurentul după prima întâlnire cu Thalida.

Mâine, colegii de competiție ai Thalidei vor afla și cu cine a fost aceasta înainte de a intra în concurs. Este vorba despre un bărbat celebru în România, mult mai cunoscut decât Jador. Aceasta recunoaște, tot în cadrul emisiunii de marți, că nu l-a uitat pe bărbatul cu 22 de ani mai în vârstă decât ea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate