Puterea dragostei 6 iulie. Roxana eliminată înainte de finală?! Andreea Mantea îi va arăta cartonașul roșu?

Puterea dragostei 6 iulie. Roxana eliminată înainte de finală?! Andreea Mantea îi va arăta cartonașul roșu? Ce se va întâmpla în Gala emisiunii Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Puterea dragostei 6 iulie. Ce se întâmplă în Gala emisiunii Puterea dragostei de sâmbătă, 6 iulie. Competiția a ajuns în semifinală, iar săptămâna viitoare este programată marea finală.

fara descriere

Au fost difuzate imagini din Gala emisiunii Puterea dragostei. Andreea Mantea aduce două cartonașe, unul galben și unul roșu, și anunță că doi concurenți le vor primi. Alexandru Zănoagă și Jador se contrează din nou! Simina și iubitul ei părăsesc la un moment dat casa. Roxana susține că nu are de ce să-și ceară scuze în fața Biancăi. Va primi Roxana cartonașul roșu de la Andreea Mantea și va părăsi Puterea dragostei cu o săptămână înaintea finalei?

Puterea dragostei 6 iulie. Roxana eliminată înainte de finală?! Andreea Mantea îi va arăta cartonașul roșu?

Andreea Mantea: Bine v-am găsit! În semifinală! Cu o săptămână înainte de marea finală, vin aici cu un cartonaș roșu și cu unul galben. Astăzi vom afla cele patru persoane care merg direct în finală.

fara descriere

Andreea Mantea, către Alexandru Zănoagă: Dacă o să vă despărțiți și se va împăca Simina cu Jador?
Alexandru Zănoagă: Păi nu se va împăca!
Andreea Mantea: Fără amenințări!
Alexandru Zănoagă, către Jador: Ia dă, mă, dacă tot mă ameninți!
Jador: Eu nu mă bat cu femeile!

Citeste si: Bianca a clacat, după ce a fost lovită de Roxana: „Sare la hotel, sare aici la mine”

Citeste si: Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

Citeste si: Cu sutienul desfăcut și pipăită de Culiță Sterp! Ipostaza fabuloasă în care a fost filmată Simona de la Puterea dragostei

Pe cine dă afară din emisiune Andreea Mantea?

Andreea Mantea: Păi eu o dau afară pentru că este cum este! Voi ați cerut-o!

fara descriere

Bianca: Ea stătea gen... cu spatele pe mâna mea! Nu m-am ridicat.
Roxana: Eu accept orice măsură se va lua. Ce pot să fac mai mult?! Eu mi-am cerut scuze, dar ei nu o să-i cer! Nu-mi cer!
Andreea Mantea: Cine merită să primească un cartonaș galben?
Andreea Mantea, către Roxana, în timp ce îi arată cartonașul roșu: Se asortează bine cu negrul! Pentru că nu te poți controla!

fara descriere

Andreea Mantea: Înainte de a vota, trebuie să aflăm cine sunt favoriții din această săptămână. Cuplul care va câștiga acești bani, adică 1500 de euro, va merge în marea finală. Iar acum să ne apucăm de vot. Pentru că trebuie să și plece cineva în această seară!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate