Bianca a clacat, după ce a fost lovită de Roxana: „Sare la hotel, sare aici la mine”

Ce a spus Bianca după ce a fost bătută de Roxana.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce a fost lovită de Roxana, Bianca a avut o cădere nervoasă. Chiar înainte ca Andreea Mantea să anunțe favoriții săptămânii, concurenta emisiunii Puterea dragostei a izbucnit în plâns și a avut nevoie să se așeze.

„Nu cred așa ceva. De ce nu ai plâns atunci și plângi acum? Dacă mie îmi place de un bărbat, eu fac teatru? I-au sărit capacele”, a spus nervoasă Roxana, iar Andreea Mantea a continuat:

„Bianca, îți este teamă de Roxana?”, a întrebat-o Andreea Mantea pe Bianca:

Citeste si: Puterea dragostei 6 iulie. Roxana eliminată înainte de finală?! Andreea Mantea îi va arăta cartonașul roșu?

Citeste si: Cum a fost afectată Violeta de divorțul părinților săi, Andreea Marin și Ștefan Bănică

Citeste si: Andreea Mantea a ajuns la capătul răbdării: „Ieși afară! Nu v-ar fi rușine”

Citeste si: Andreea Mantea a ajuns la capătul răbdării: „Ieși afară! Nu v-ar fi rușine”

Mă deranjează pentru că nu este prima dată când se întâmplă. Mi-a fost luată și protecția, mi-au fost luați și banii și mi-a plecat și iubitul. Eu nu pot să cred. Cum să nu ripostez, Andreea? Eu nu am pus mâna pe ea, a pus ea mâna pe mine. Cum să nu reacționez? Eu când am greșit am fost foarte taxată. Fără pic de bun simț, dar să vină la mine așa... Sare la hotel, sare aici la mine. Dacă am 40 de kilograme. Chiar nu înțeleg și mă simt foarte aiurea”, a spus concurenta printre suspine, 

„Câte am îndurat eu timp de șapte luni?”, i-a spus și Roxana.

Andreea Mantea, anunț înainte de marea finală 

Andreea a anunțat ce se întâmplă astăzi. Pentru prima dată, nu a mai anunțat cei doi favoriți ai săptămânii. Cine va merge direct în marea finală:

„Cine merită să fie în marea finală? Astăzi trebuia să aflăm cine sunt favoriții. Nu o să îi mai aflați azi, ci în gală. Tot în gală veți afla vcine este cuplul favorit, care va câștiga suma de 1500 de euro. Favoriții cei mai votați dar și cuplul favorit vor merge în marea finală. Dar vom afla mâine în gală. Cele opt ore s-au terminat”, a spus Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate