Puterea Dragostei: Andreea Oprică, ironică la adresa Biancăi: „Ați făcut sex aseară sau nu ați avut timp? Nu ați avut timp, nu?”

Puterea Dragostei: Tensiunile dintre Andreea Oprică și Bianca Comănici au luat amploare, iar Andreea a recurs la cuvinte și acuzații grave împotriva lui Livian și a Biancăi.

Autor: A.B.G.

In articol:

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei a izbucnit după ce Bianca Comănici i-a atras atenșia că vorbește, mult tare și acoperă alte persoane. Andreea a luat foc și aproape că a urlat la Bianca, dar când a văzut că Bianca nu vrea să intre în jocul ei, a început să arunce cu acuzații grave în cuplul Bincăi cu Livian. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, primele declarații despre despărțirea de Bianca

Citeste si: Ana Maria Lintaru dă cărțile pe față despre Andy! "A fost extrem de superficial cu mine, de parcă nu aș fi însemnat nimic în viața lui”! EXCLUSIV!

Citeste si: Imagini de infarct pentru Bianca! Livian a dansat romantic cu fosta lui iubită, Andreea Pirui! Ce reacție a avut câștigătoarea "Puterea dragostei" sezonul 1

„Vezi ce are Bianca asta, Livian, că de când ai plecat i-au luat-o hormonii razna. Nu știu ce are. Ia și ți-o stăpânește ca să nu mă iau de ea că și așa am o stare nasoală, ai înțeles? Ori ți-o stăpânești tu ori ți-o stăpânesc eu. De ieri nu știu ce tot ai”, i-a spus Andreea Oprică lui Livian.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Livian a intervenit în scandalul dintre iubita lui și Andreea Oprică și a spus că Oprică se comportă așa din cauză că est nervoasă pe Ionuț. După ce Andreea Oprică a repetat de mai multe ori că Biancăi „i-au luat-o razna hormonii razna”, Livian a intervenit și a subliniat existența anumitor zvonuri.

Livian de la Puterea Dragostei s-a întors în emisiune și a intervenit în duscuția dintre Bianca și Andreea Oprică

Livian a lipsit de la Puterea Dragostei timp de câteva zile, iar când s-a întors a aflat că se vorbește despre faptul că el și Bianca ar petrece prea mult timp în camera de hotel împreună. Concurentul a intervenit și a întrebat-o pe Andreea Oprică de unde au pornit aceste zvonuri. 

„Am auzit că se tot vorbește cum întârzie Bianca că e cu mine la hotel.

Ai zis tu că „i-au luat-o razna hormonii razna”. Nu zic că tu ai zis.”, i-a spus Livian Andreei.

Însă această întrebare nu a făcut decât să amplifice cearta dintre Bianca și Andreea Oprică. 

Andreea Oprică: „Ești o leșinată. E o molie, ce, am jignit-o? E adevărul. Țăranco, te fac să plângi, crede-mă! Ați făcut sex aseară sau nu ați avut timp? Nu ați avut timp, nu?”

Livian: Balanța trage că tu ești mai leșinată dintre tine și ea. Tu ai starea mai proastă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea de la Puterea Dragostei, apel disperat: Vă rog, vă implor, ajutați-mă”

Poveste de dragoste neașteptată între doi faimoși de la Exatlon! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva! ”Am ținut totul secret până acum”! Declarații exclusive

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies