Puterea Dragostei sezonul 3 a început! Cine sunt noii concurenți

Noul sezon Puterea Dragostei a început luni, 27 iulie! Iată care sunt concurenții din competiția dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a încheiat duminică seara, iar câștigătorii sunt Bianca și Livian. Luni, 27 iulie, un nou sezon a început, fiind prezentat de fosta concurentă „Bravo, ai Stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu. 

Citeste si: Simina Loica o face pe praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după Marea Finală: „Tot la filme pentru adulți va ajunge!”

Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei sezonul 3 

După două sezoane incendiare care s-au terminat cu foarte multe cupluri, o nuntă și un bebeluș, fanii abia așteaptă să-i cunoscă pe noii concurenți și să le fie alături. 

Șapte fete și șapte băieți au plecat în Turcia, unde speră să își găsească aleasa sau alesul inimii. 

Fetele care au pășit în competiția Puterea Dragostei sunt: Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana, Ale. 

Citeste si: Roxana Buzoiu, reacție acidă după Marea Finală Puterea Dragostei: „Aveți creierul cât un bob de mazăre!”

fara descriere

Adriana este o moldoveancă din Vaslui care știe exact ce vrea de la un bărbat. Ea l-a descris clar pe bărbatul perfect: înalt, brunet, bine lucrat și frumos

„Dragul meu, abia aștept să vină momentul în care să ne cunoaștem și să fim împreună!”, i-a transmis Adrianei viitorului ei iubit.

Ea a spus că nu are prietene și că singura ei prietenă este sora ei.

În ceea ce îi privește pe băieți, aceștia sunt: David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos, Cristian.

fara descriere

Nicos este cântăreț de muzică rap și consideră că viața este un film. Așadar, el a venit la Puterea Dragostei pentru a-și căuta „subtitrarea”. Nicos a fost însurat și are o poveste de viață foarte tristă. Concurentul spune că mama lui l-a dat la căminul de copii când el avea doar 12 ani, alături de el fiind doar tatăl lui pe care îl iubește și respectă foarte mult. 

La cererea Cristinei Mihaela, Nicos le-a transmis un mesaj părinților săi. 

„Te iubesc! Ai fost întotdeauna în dreapta mea și îți mulțumesc că ai fost pansamentul sufletesc de care am avut nevoie!”, i-a spus Nicos tatălui său. 

„Sper că ești mândră de mine că am ajuns la această emisiune și că am ajuns să-mi exprim sentimentele în fața unui public atât de mare” i-a transmis și mamei sale. 

Alexandra este tot din Vaslui și este sora Adrianei. Ea a mai fost căsătorită și are o fetiță.

Citeste si: Mihai Staniceanu - Puterea Dragostei concurenti sezon 3

fara descriere

Paul spune că vrea o femeie simplă și cu capul pe umeri. El a dezvăluit că s-a înscris la Puterea Dragostei și în sezonul doi și ar fi vrut să intre pentru Daiana. 

Paul a mai mărturisit că a plăcut-o pe Ligi și pe Bianca. 

fara descriere

George s-a prezentat ca fiind cel mai frumos bărbat care va cuceri cea mai frumoasă fată din casa Puterea Dragostei. 

fara descriere

Ale spune că este o fire foarte calmă și ambițioasă și și-a propus să stea până la finalul competiției, pentru a demonstra că dragostea adevărată chiar există. 

fara descriere

Mona a fost căsătorită și are deja un copil în vârstă de 8 anișori și a venit în competiția Puterea Dragostei pentru a pleca acasă cu un „tati” pentru cel mic, așa cum chiar el a spus că își dorește. 

 

fara descriere

Cristian Comănici a intrat foarte emoționat în casă și spune că vrea să iasă din umbra surorii sale. Cel mai greu de convins este pe plan intelectual. Fizicul unei fete nu contează foarte mult pentru el. Cristian a spus că a hotărât să intre în competiția Puterea Dragostei după ce a vizitat-o pe Bianca și a rămas surprins de atmosfera din casă. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate