Puterea Dragostei sezonul 3 începe azi, la Kanal D! Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu ne prezintă noii concurenți. Nu ratați prima întâlnire cu aceștia, azi, de la 11.00

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a încheiat, dar show-ul continuă! Noi concurenți speră să-și întâlnească iubirea în sezonul 3.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan


In articol:

Abia a căzut cortina în Finala Puterea Dragostei sezonul 2, iar cei doi câștigători, Bianca și Livian, au plecat acasă cu trofeul, și alte emoții, alți concurenți își încep drumul la Puterea dragostei sezonul 3.

Astăzi, de la ora 11.00, Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei sezonul 3, ne va face cunoștință cu noii concurenți, cu fetele și băieții care au plecat în Istanbul, în casa dragostei, pentru o experiență de neuitat. Rămâne de văzut care dintre ei va cuceri inimile fanilor Puterea Dragostei, care va găsi iubirea, fie ea de-o vară, fie pentru totdeauna. Noi, vom fi martorii, ca și până acum, ai poveștilor lor de iubire, ai suferințelor, bucuriilor și emoțiilor.

Citeste si: Cristina Mihaela, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, era cât pe-aci să rateze filmările. Moderatoarea s-a rătăcit în Istanbul!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea Puterea Dragostei sezonului 3, care va fi începe astăzi.

Citeste si: Cristina Mihaela, noua prezentatoare Puterea Dragostei, a ajuns în Turcia! Primele impresii: ”Sunt de câteva ore aici și...”

Citeste si: Primele imagini din cabina prezentatoarei Puterea dragostei sezonul 3! Unde s-a pozat Cristina Mihaela Dorobanțu?

Cristina Mihaela Dorobanțu, primele declarații despre concurenții Puterea Dragostei sezonul 3

Ajunsă în Turcia, unde de câteva zile au deja loc filmările pentru noul sezon, Cristina Mihaela a cunoscut deja atmosfera casei și concurenții Puterea Dragostei.  

Cristina Mihaela Dorobanțu a postat pe pagina de socializare un mesaj care nu face decât să ne crească suspansul înaintea debutului noului sezon. ”Nebunie, mare nebunie. Sunt foarte emoționată, dar în același timp extrem de fericită pentru că ce se întâmplă aici e nebunie.

Pot să vă spun doar atât: concurenții sunt extraordinar de frumoși... doamne, frumoși! Nu am să spun că băieții sunt mai frumoși... cum am auzit eu prin popor.... Ce credeți? Se nasc povești noi de dragoste, care mai de care mai fascinante...!”, au fost cuvintele spuse de Cristina Mihaela Dorobanțu, cu multă emoție în voce, înaintea debutului show-ului Puterea Dragostei sezonul 3

Reality-ul show-ul matrimonial Puterea Dragostei sezon 3 va fi difuzat de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbăta și duminica, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce a făcut Bernadett înainte de finala ”Puterea Dragostei”! Imagini explicite cu blondina și iubitul ei

Ce secret a păstrat Lidia Buble ani de zile. Detaliul îi poate compromite imaginea

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Jador, declarații incredibile despre Andreea Mantea, prezentatoarea Puterea Dragostei EXCLUSIV

Câți bani câștigă, cu adevărat, Dorian Popa! În conturile vedetei au intrat sume uriașe! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies