Radu Preda, moment surprinzător la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Eu cred că tu vei candida pentru funcţia de primar"

Radu Preda, moment surprinzător la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley îl vede pe tânărul concurent pe afişele electorale.

Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Radu Preda, moment surprinzător la Românii au Talent, sezonul 11. Concurentul i-a uimit pe juraţi cu alegerea sa muzicală.

Radu Preda, moment surprinzător la Românii au Talent, sezonul 11

Radu Preda a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un moment muzical, la care nici juraţii nu se aşteptau.  "Dacă o cântă pe asta bine, mor, leşin aici", a replicat Smiley, după auzul primelor acorduri ale melodiei. 

Citeste si: Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Simion Caragia a sensibilizat uraţii cu vocea sa, dar şi cu povestea de viaţă emoţionantă

Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11
Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Radu Preda a interpretat piesa "Grace Kelly" şi a reuşit să îi dea pe spate pe juraţi cu interpretarea sa impecabilă.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

"Eu sunt Radu Preda, am 17 ani, sunt din Arad şi ai mei au o fermă, cresc oi, iar asta le ocupă cam tot timpul.

E ciudar să vezi că toţi oameni pe care îi cunoşti îţi spun: Ai tăi au animale, de ce nu faci chestia asta, de ce nu te implici mai mult... Păi, nu îmi place. Dacă nu îţi place un lucru, nu îl faci şi cred că ai mei au făcut ce le-a plăcut, ai mei au vrut să aibă grijă de animale, iar eu acum fac ce îmi place, vreau să cânt, vreau să fac alte lucruri şi să intru într-o altă lume.
Fac foarte multe chestii, îmi place foarte mult să cânt, îmi place foarte mult să fac voluntariat şi mă pasionează domeniul educaţional. Fac parte şi din Consiliul Judeţean al Elevilor din Arad. Dacă vreau să schimb ceva, trebuie să mă implic, să o fac eu personal. Cred că asta trebuie să înţeleagă toată lumea, fiecare, noi suntem schimbarea"
, a mărturisit Radu Preda.

Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11
Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Radu Preda şi-a făcut prezentarea, iar Smiley s-a ridicat în picioare şi i-a spus:  "Eu cred că tu vei candida pentru funcţia de primar. M-am uitat la faţa ta şi pari un om serios, determinat, ţi-ar sta bine pe un afiş electoral", în timp ce Radu Preda i-a răspuns juratului că nu este exclus să facă acest pas.

Citeste si: Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11. Jurata: "Mă gândeam să vă cânt ceva în spaniolă"

Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11
Radu Preda - Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Radu Preda, patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11

Radu Preda a primit patru de "DA" şi a trecut în etapa următoare la Românii au Talent, sezonul 11. Elevul din Arad i-a impresionat pe Smiley şi pe Andra cu alegerea sa muzicală, dar şi cu felul în care a interpretat piesa, fiind o melodie destul de grea, care nu se cântă uşor.

"Bravo, eşti foarte bun! I-am zis Andrei când am auzit ce piesă ţi-ai ales să cânţi, ia să vedem dacă o duce... E o piesă foarte grea. Eşti foarte bun, bravo, felicitări! Nu ştiu dacă vrei să îţi alegi cariera de politician sau de muzician, dar ca muzician, noi te acceptăm, eşti bine", a spus Smiley.

"La ce melodie ai ales, cum să nu apreciem. E greu să cânţi melodia asta", a spus şi Andra.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declaraţie de dragoste la Românii au Talent, sezonul 11. Dan Junior Ungureanu a venit în emisiune ca să îşi cânte iubirea neîmpărtăşită

Smiley i-a spus "te iubesc" unei concurente de la Românii au Talent, sezonul 11. Imola Mate a roşit la auzul acestor cuvinte

Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Simion Caragia a sensibilizat uraţii cu vocea sa, dar şi cu povestea de viaţă emoţionantă

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies