Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11. Jurata: "Mă gândeam să vă cânt ceva în spaniolă"

Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11. Artista a schimbat câteva cuvinte în limba spaniolă cu concurenţii.

Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11. Cei patru fraţi, acrobaţi, au făcut un show de senzaţie pe scena de la Românii au Talent. 

Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11

Cedeno Brothers au venit la Românii au Talent, sezonul 11 cu un număr de acrobaţie, care i-a ţinut pe juraţi cu sufletul la gură.

Citeste si: Smiley i-a spus "te iubesc" unei concurente de la Românii au Talent, sezonul 11. Imola Mate a roşit la auzul acestor cuvinte

Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11
Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Fraţii Cedeno provin din America Latină, dar sunt cunoscuţi în toată Europa. Brandon, Rommy, Brian şi Kenny sunt fraţii care au cucerit-o pe Andra la Românii au Talent, sezonul 11. Artista a fost dispusă să le cânte acrobaţilor în limba lor maternă, adică spaniola.

"Noi suntem fraţii Cedeno. Eu sunt Brandon, el e Rommy şi mai am doi fraţi în culise.

Suntem patru fraţi de sânge. Suntem din Ecuador. Suntem artişti de circ. Suntem a patra generaţie de circari. Bunica mea are un circ, aşa că mama făcea de toate, la fel şi tata. Făceau contorsionism, acrobaţii, hula-hoop, trapez şi multe altele. Şi noi facem multe numere, de asemenea, Am fost în Las Vegas, într-un spectacol Cirque du Soleil. A fost frumos. Am fost şi în Rusia, am participat la un festival foarte mare.
Cei mai mulţi circari vor să meargă la Cirque du Soleil pentru a-şi face un nume, dar noi avem deja faima noastră în Europa"
, a povestit Brandon.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Citeste si: Declaraţie de dragoste la Românii au Talent, sezonul 11. Dan Junior Ungureanu a venit în emisiune ca să îşi cânte iubirea neîmpărtăşită

Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11
Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Cedeno Brothers, în etapa următoare la Românii au Talent, sezonul 11

Smiley, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu le-au oferit băieţilor patru de "DA" şi astfel au trecut în etapa următoare la Românii au Talent, sezonul 11. 

"Sângele se vede, funcţionează altfel, e ca şi cum aţi fi venit din patru zări fiecare. Mă bucur că am aflat după atâţia ani de ce se poartă blugii tăiaţi la genunchi, credeam că e o aiureală, o modă, acum înţeleg eu şi fac un apel către toţi fraierii care au blugi tăiaţi la genunchi, degeaba ai pantalonii şi nu te ocupi cu chestia asta", a spus Florin Călinescu.

"Când ai în faţă un asemenea moment, ce poţi să mai spui, ce poţi să adaugi. Evident, aţi făcut spectacol, e foarte frumos că sunteţi uniţi şi că vă susţineţi pe scenă şi îmi imaginez şi în viaţă", a spus Alexandra Dinu.

Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11
Andra, cucerită de Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Andra: "Mi vida, mi corazon"

Andra le-a arătat concurenţilor că ştie limba spaniolă, ba chiar se oferise să le cânte ceva în spaniolă.

"Mi vida, mi corazon, pot să vă când ceva în spaniolă. Mă gândeam oare ce am putea noi să vă oferim pentru că voi cu siguranţă ne-aţi oferit bucurie şi ne-aţi adus spectacolul vostru. Altfel e energia voastră sau poate dragostea asta de fraţi. Vine ceva, o energie înspre noi, care ne ajută să ne simţim şi mai bine. Asta e minunat", a spus Andra.

Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11
Cedeno Brothers la Românii au Talent, sezonul 11

Smiley îi compătimeşte pe Cedeno Brothers pentru numărul periculos pe care îl pun în scenă, i-ar lăsa fără moştenitori.

"Şi eu am teoria asta că lucrurile făcute în familie, mai ales într-o familie unită şi frumoasă ies mai bine şi nici nu vreau să mă gândesc ce sărbătoare e atunci când vă întâlniţi cu toţii, cam ce se întâmplă la voi acasă, ce sărbătoare e, ce bucurie e să vă revedeţi după o vreme. Îmi e milă de fundul vostru, ca să zic aşa, că am văzut că aveţi figura asta. Ferească Dumnezeu să nu nimeriţi în alte părţi că, vorba aia, trebuie să duceţi familia mai departe", a spus Smiley.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Eva Măruţă influencer la doar 5 ani. Fiica Andrei si a lui Cătălin Maruţă are peste 150.000 de urmăritori pe Youtube

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Smiley: ”Sper că o să câștigi!”

Florin Călinescu, dezvăluiri senzaționale la Românii au Talent, sezonul 11! Maestrul: ”Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies