Raluca Bădulescu, ipostază în care nu s-a arătat niciodată la TV! Juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” își face apariția fără pic de machiaj și fără gene false: “24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații de la Bravo ai stil Celebrities, este o prezența iconică în peisajul media autohton, stilul vestimentar inconfundabil, care împletește cu eleganţă preferințele sale pentru culorile calde și supraccesorizarea, este unul dintre elementele statement prin care se face remarcată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Raluca Badulescu de la Bravo ai stil Celebrities ipostază neașteptată
Raluca Badulescu de la Bravo ai stil Celebrities ipostază neașteptată

Se declara o nonconformistă în ceea ce privește stylingul abordat, modul de a privi viață însă, în ceea ce privește machiajul, Raluca Bădulescu nu experimentează trendurile și preferă, aproape de fiecare dată, să poarte ruj roșu, gene false și un conturing pronunțat al ochilor. Raluca Bădulescu este o feministă convinsă, inspirând femeile să lupte până la capăt în războiul cu kilogramele în plus.

În ediția de sâmbătă seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, Raluca Bădulescu își face apariția fără pic de machiaj și fără gene false. Uimiți, colegii de platou o întreabă cu îngrijorare motivul acestei schimbări neașteptate. Vedetă mărturisește că, din cauza unei alergii – în urmă căreia a ajuns de urgență, la spital -, este nevoită ca o perioada să renunțe la aceste artificii stilistice.

Citeste si: Cum arată Gina Chirilă în ultimul trimestru de sarcină! Câte kilograme a luat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Raluca Tănase de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în cea mai sexy ținută în care ai văzut-o până acum! A purtat doar un sacou descheiat și nimic pe dedesubt

Citeste si: Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările!

Raluca Badulescu de la Bravo ai stil Celebrities ipostază neașteptată
Raluca Badulescu de la Bravo ai stil Celebrities ipostază neașteptată

„Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”, povestește Raluca Bădulescu.  

Imaginile, în premieră, cu Raluca Bădulescu, în această ipostază le veți putea urmări în ediția de sâmbătă seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cătălina Ponor şi actorul Bogdan Jianu se iubesc în secret de doi ani. Primele informaţii despre povestea lor de iubire

Substanța care l-a ucis pe copilul de patru ani, după vizita la dentist, l-a omorât și pe Michael Jackson

Momentul adevărului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cătălin Botezatu a intrat în posesia dovezii și lămurește situația cu Bianca Rus!

Vulpița a scos-o din sărite pe Mirela Vaida: “Te dau afară dacă mai vorbești așa!”

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies