Raluca de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Mary! I-a transmis acesteia un mesaj extrem de acid și a insinuat că se prostituează

Raluca de la Puterea Dragostei a insinuat că Mary se prostituează. Fosta concurentă i-a transmis un mesaj acid blondinei cu care a fost, la un moment dat, prietenă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Raluca de la Puterea Dragostei își exprimase încă de pe vremea când era încă în emisiune dorința de a-și face un cont de YouTube unde să pună blog-uri. Fosta concurentă se ține de ceea ce și-a propus și și-a rugat susținătorii să-i pună întrebări pe pagina ei de Instagram. În filmulețul pe care l-a urcat recent pe internet, fosta iubită a lui Ricardo răspunde acestor întrebări. 

„De ce îi spuneai Biancăi că e sora ta și pe la spate o făceai în ultimul hal?”, a întrebat un telespectator. 

„Eu când am început să o vorbesc pe Bianca pe la spate, asta s-a întâmplat înainte ca noi să ne mutăm în cameră împreună. După care am văzut că Mary a venit în emisiune și a început să spună multe neadevăruri”, a răspuns Raluca.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 24 iunie. Încă un concurent a fost eliminat! Dezvăluiri incendiare: „Ați avut relații intime?”

Citeste si: Ana-Maria de la Puterea Dragostei revine în sezonul 2? Ce a spus frumoasa blondină despre participarea la emisiune pentru a doua oară

Citeste si: Ana-Maria de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce a fost eliminată! Ce le-a transmis fanilor

fara descriere

Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj acid pentru Mary

Raluca nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj extrem de dur Marinelei Mavrodin, semn că a dat uitării episoadele urâte nici după ce a părăsit emisiunea. Fosta concurentă chiar a insinuat că blondina ar oferi servicii sexuale contra unor sume de bani, fără a oferi, însă, dovezi care să-i suțină acuzația. 

Citeste si: Mary și Beni de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu din emisiune! Primele imagini cu ce doi îndrăgostiți! Iata cum au reacționat fanii

„Dragă Mary, nu am fost la niciun masaj cât am fost în Turcia, nu am fost întreținută de niciun bărbat și nu m-am culcat niciodată cu un bărbat pentru bani. Poate tu, dar eu nu!”, a transmis Raluca.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate