Raluca de la Puterea Dragostei nu renunță la războiul împotriva lui Ricardo și a lui Adrian: „Am fost terfelită!”

Raluca de la Puterea Dragostei nu a uiktat de războiul împotriva foștilor iubiți. Iată ce a spus despre Adrian și Ricardo.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Raluca de la Puterea Dragostei a făcut un vlog în care a răspuns întrebărilor puse de fani. Când un admirator a fost curios care este părerea ei despre Bianca, fosta concurentă a declarat că nu are nimic cu ea și că nu va vorbi niciodată urât despre ea. Mai mult, a spus că a încetat să o mai bârfească după ce s-a mutat în aceeași cameră cu ea.

Raluca nu a pierdut, însă, ocazia de a-i înțepa pe Adrian și pe Ricardo. Deși nu le-a pomenit numele, ea a făcut referire la ei spunând că aceștia i-au stricat imaginea.

„Sper ca Bianca să-și găsească fericirea și să-și găsească pe cineva care să o respecte cu adevărat. Și să nu mai fie credulă ca mine și să spună tot timpul toate secretele și să evite băieții, că bărbați nu se pot numi, așa cum am fost eu terfelită de acei doi băieți (n.r. - Adrian și Ricardo)”, a spus Raluca în vlogul ei.

fara descriere

După despărțirea de Ricardo, Raluca de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fostul iubit

„Eu m-am despărțit de el în septemrbie, în noiembrie m-am dus în casa Puterea Dragostei. După ce am ajuns în Turcia am încercat să mă detașez de această problemă. Pe 3 ianuarie am primit un mesaj cu un simplu „La mulți ani”, cum își urează oamenii. Atunci eram colegă de cameră cu Plușica și Larisa și nu am știut cum să reacționez. Eu nu mai vorbisem cu el deloc și el mi-a respectat decizia. Când am primit acel mesaj am simțit o emoție în corp, nu vă pot spune ce am simțit. M-am apucat de plâns, îmi tremura corpul și le spuneam fetelor că nu îmi pot explica ce simt și că nu îmi vine să cred că după atâtea luni pot să am așa emoții în corp.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Nu a părăsit emisiunea pentru Ricardo! Iată adevăratul motiv: „Am plecat pentru că…”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Mary! I-a transmis acesteia un mesaj extrem de acid și a insinuat că se prostituează

Citeste si: Mary și Beni de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu din emisiune! Primele imagini cu ce doi îndrăgostiți! Iata cum au reacționat fanii

După ce mi-a scris el, am început să vorbim ca prieteni. La un moment dat am fost amenințată cu pozele de la videochat și el m-a susținut. (...) După a venit Paștele și atunci l-am văzut pentru prima dată după despărțirea noastră. Am zis în primă fază că nu simt nimic dacă o să mă întâlnesc cu el. După ce m-am întâlnit am simțit că-mi urcă o adrenalină în corp de sus până jos și atunci mi-am pus un semn de întrebare. Nu am vrut să recunosc, nu am spus nimănui, decât surorilor lui și prietenei mele cele mai bune”, a mai povestit Raluca de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate