Ramona de la Clejani, conflict de proporții cu Ioniță de la Clejani! Ce cuvinte a putut să îi adreseze tatăl ei: „Ești făcută din greșeală”

Ramona de la Clejani își dorește să îi fie recunoscute drepturile de către tatăl ei. Ce au avut de spus Clejanii care i-au rănit inima Ramonei.

Ramona vrea să i se recunoască drepturile ca fiică a lui Ioniță de la Clejani
Ramona vrea să i se recunoască drepturile ca fiică a lui Ioniță de la Clejani[Sursa foto: Facebook]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Ramona de la Clejani se află în prim scandal cu tatăl ei biologic, Ioniță de la Clejani. Tânăra s-a simțit abandonantă, încă de la o vârstă fragedă și a trecut peste multe situații dificile fără ca tatăl ei să fie alături de ea.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a povestit într-o emisiune tv cum tatăl ei a respins-o și a alungat-o din fața casei sale, unde Ramona venise să îl vadă.

Cu toate că știe că are o fată și chiar nepoți din partea ei, Ioniță de la Clejani refuză cu desăvârșire să lege o relație cu tânăra cântăreață. Mai mult, Ramona de la Clejani spune că tatăl ei i-a adresat vorbe dure și s-a purtat urât cu ea.

Ioniță de la Clejani, cuvinte dure adresate fiicei sale neligitime
Ioniță de la Clejani, cuvinte dure adresate fiicei sale neligitime[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

 

Citeste si: Fulgy s-a ”împrietenit” cu Poliția. Cum l-a filmat băiatul Clejanilor pe un om al legii: ”Șmecherul e șmecher, gaborul e gabor”

Ramona de la Clejani, abandonată și umilită de tatăl ei

Cântăreața vrea cu ardoare să-și ceară drepturile ca fiică a lui Ioniță de la Clejani și își dorește să ajungă la o înțelegere cu acesta.

Din păcate, acest lucru pare cu totul imposibil, deoarece Ioniță de la Clejani a refuzat dintotdeauna orice interacțiune cu fata lui cea mare.

Invitată într-o emisiune tv, Ramona de la Clejani a povestit un episod dureros din viața ei. Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani a mers în fața casei tatălui său, în urmă cu ceva timp, pentru a încerca să stabilească o legătură cu părintele său.

Citeste si: Fulgy, replici controversate la adresa părinților lui! „Niște lăutari, atâta știu să facă”

Ioniță de la Clejani a privit-o pe Ramona de la geam, unde stătea cu familia și a început să o amenințe cu poliția. Dar asta nu a fost tot, celebrul cântăreț de muzică lăutărească i-a adresat cuvinte grele fiicei lui nelegitime.

Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine.

Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greașală, mai mult de atât ce pot să spun .” a spus Ramona de la Clejani în emisiunea în care a fost invitată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacție a lui Fulgy după ce a fost surprins la volan fără permis de conducere: „Domnul Ioniță nu putea să o facă”

Ramona de la Clejani, mesaj dur pentru tatăl ei, Ioniță: “Este un om fără inimă, m-ar fi lăsat să mor“

Ramona de la Clejani si-a ridicat palat! In urma cu trei ani cersea in Londra, iar acum duce o viata de lux! Cum s-a imbogatit intr-un timp atat de scurt

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies