Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio! Motociclistul era pregătit să-și ceară iubita de soție

Blondina și partenerul ei s-au separat la scurt timp după ce au revenit din Zanzibar.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Nou an a venit cu vești proaste pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Chiar dacă păreau mai îndrăgostiți ca oricând și se mutaseră deja împreună, lucrurile nu au mers în direcția potrivită, iar cei doi au decis că este mai bine să pună punct relației.

Citeste si: Cătălin Cazacu, decis să renunțe pentru totdeauna la burlăcie, pentru Ramona Olaru. Motociclistul speră ca în 2022 să facă nunta: "S-ar putea să avem și o nuntă"

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, după ce au venit din Zanzibar

Vacanța petrecută în Zanzibar, de Revelion, s-a sfârșit într-un mod atipic pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Potrivit "Viperele Vesele", ce doi îndrăgostiți și-ar fi spus adio la puțin timp de la întoarcerea în România.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai mult, asistenta TV și cunoscutul motociclist au decis chiar să se scoată de la follow pe rețelele de socializare și să șteargă fotografiile pe care le aveau împreună.

Cătălin Cazacu avea planuri de nuntă cu Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin Cazacu își dorea să se căsătorească cu Ramona Olaru

De când a oficializat relația cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a vorbit în nenumărate rânduri despre planurile de căsătorie pe care le avea cu asistenta TV.

Citeste si: Cum arăta Ramona Olaru în 2013, brunetă și cu ochelari de vedere! Prima apariție televizată a asistentei tv: „Refuz să cred că e aceeași femeie”

Chiar cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță motociclistul dezvăluia că își dorește să facă nunta în 2022: "Nu mai sunt burlac ca anul trecut, pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă.", spunea Cazacu cu puțin timp în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies