Răsturnare de situație în cazul Caracal! Fiul lui Gheorghe Dincă, văzut în Italia alături de o fată care seamănă cu Alexandra!

Noi detalii în cazul Caracal! Fiul lui Gheorghe Dincă ar fi fost văzut cu o fată care semăna cu fata dispărută.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu, fata dispărută din Caracal

Noi detalii în cazul dispariției celor două fete din Caracal. Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri despre femeia pe care Gheorghe Dincă ar fi pus-o să meargă să facă curat la el acasă. 

Răsturnare de situație în cazul lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri despre dosarul lui Gheroghe Dincă. Acesta a declarat faptul că fiul criminalului ar fi fost văzut, în Italia, alături de o fată care seamănă cu Alexandra.

Citeste si: Momente tensionate în cuplul Veronica și Viorel! Soții Stegaru s-au trezit cu Elena la ușă, iar de aici a pornit scandalul

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Carmen Grebenișan s-a logodit! Cum a reacționat cunoscuta vloggeriță

Citeste si: Ruby, detalii despre problemele de sănătate pe care le are la momentul actual! "Nu vă îngrijorați pentru mine..."

"Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat toit sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l-a văzut pe Damian dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iuart după ce s-a întâmplat acum câteva luni ţi am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete", a declarat Alexandru Cumpănaşu, potrivit RomâniaTV.

În plus, Alexandru Cumpănașu declara faptul că a găsit-o pe femeia care ar fi luat-o pe Luiza din casă. 

"Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probleme în instanţă", a adăugat Alexandru Cumpănaşu. 

De asemenea, conform unui corespondent din Italia, există o nouă pistă care ar putea duce la găsirea Alexandrei.

"Zilele astea au căutat minore în apartamente cu buletine false din Bulgaria. Când le-au dus la secţie au vorbit cu ei şi erau românce cu vârste între 14-16 ani, într-un apartament patru fete la Milano şi în altul şase la Bologna. Am găsit o fată care seamănă cu Alexandra, a fugit că a fost dată la o casa de protecţie a fugit cu alte două fete", a declarat Roko Xavi, corespondent.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Mirela Vaida, mesaj halucinant în apărarea mamei ei: ”Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!!” - Ce se întâmplă acum în viața prezentatoarei

Momente tensionate în cuplul Veronica și Viorel! Soții Stegaru s-au trezit cu Elena la ușă, iar de aici a pornit scandalul

Tragedie în lumea televiziunii! Fiul unei cunoscute prezentatoare s-a sinucis de ziua ei

Curs valutar 28 august. Care sunt cotațiile BNR

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies