Reproșuri dure între Războinici! Concurenții au recunoscut: "Suntem două tabere!"

Sunt două tabere în echipa Războinicilor. Mihaela Popescu le-a reproșat coechipierilor că au vândut-o atunci când au propus-o la duel cu Ana Cazan.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Războinicii au pierdut un membru, pe Ana Cazan, și au început să se certe. După ce echipa a decis să o trimită pe Mihaela Popescu la duel cu Ana Cazan, concurenta care a câștigat confruntarea și a rămas în Dominicană le-a reproșat coechipierilor că au vândut-o!


In articol:

Alex Stoica a luat cuvântul în autocar, apoi a intervenit și Mihai Berar. Amândoi i-au spus Mihaelei Popescu că s-a mobilizat exemplar în duelul cu Ana Cazan și i-au propus să tragă la fel de tare și atunci când intră pe traseu împotriva Faimoșilor.

Citeste si: Anda Adam, de nerecunoscut! Uite cum a fost surprinsă artista! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Faimosul Pulhac, dezvăluiri fără perdea: "Ştiu fotbalişti în activitate care fac videochat" - Ce a făcut el când l-a prins in club Borcea

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, declaraţie incredibilă despre Vladimir Drăghia! "Are nevoie de asemenea caractere lângă el!" EXCLUSIV!

Alex Stoica: În mașină i-am făcut o observație. Am felicitat-o, nu a vrut să răspundă, se uita în altă parte. Am insistat, suntem o echipă, nu suntem la individual.

Sper să tragi pe traseu așa cum ai făcut-o la eliminare. Nu mă deranjează că ai rămas tu. Dar nici nu pot să fiu ipocrit.

fara descriere

Mihai Berar a fost și el de acord: Ai tras mai tare decât altădată și nu o spun ca un reproș. Ești mult mai puternică. Trebuie să te descătușezi.

Mihaela Popescu: Trag de mine cât pot eu! Dar oamenii mă vând!

Mihai: Nu te vinde nimeni!

Mihaela: M-am simțit un pic exclusă. Am fost a doua oară la duel. Dacă așa trebuie să se întâmple, așa să se întâmple. Nu îmi place să-i dezamăgesc. Nu vreau să mă vadă într-o pasă mai proastă!

Irina a luat și ea cuvântul. "Se formează grupulețe, ne spunem oful, mergem doi câte doi".

Mihaela Popescu, marginalizată la Exatlon?

fara descriere

Alex Stoica a văzut că Ana Mihaela Popescu are un singur aliat. Suntem două tabere: Cosmin și Mihaela și restul grupului.

Cosmin a fost singurul care a intervenit pentru Mihaela. Nominalizarea Mihaelei a fost făcută împotriva ei. A fost puțin marginalizată. Între noi e doar prietenie.

Mihaela: Am simțit că sunteți mai reci față de mine. Așa am simțit eu, de ce să mint?!

Nicoleta Luncă: Ea e și un pic mai retrasă. Noi preferăm să o lăsăm în pace, ea așa ne cere. Și eu mă înțeleg mai bine cu Irina. te duci lângă cine te simți mai bine.

Alex Stoica a stat de vorbă cu coechipierii și s-a plâns de Mihaela Popescu. Își dădea ochii peste cap, strâmba din gură, nu mă asculta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate