
kanald.ro
Trei rețete delicioase de pască vegană
Diverse
Rețete de pască vegană. Iată trei idei delicioase pentru preparatul dulce.
Trei rețete de pască vegană. Vezi cu ce poți înlocui unele alimente de origine animală, astfel încât să te bucuri de un desert delicios, de Paște.
Ingrediente
400g făină
100g zahăr
jumate de linguriță de sare
50g drojdie proaspătă
200ml lapte de migdale
80g ulei de cocos
coajă rasă de la o lămâie
100g brânză de caju
50g stafide
50g fulgi de migdale
Mod de preparare
Într-un castron mare amestecați făina, zahărul și sarea.
Între timp, lăsați brânză de caju sa se înmoaie în apă timp de o oră, apoi scurgeți apa și zdrobiți brânza cu o furculiță. Adăugați brânza de caju, stafidele și coaja de lămâie in aluat și frământați ușor până se încorporează.
Ungeți o tavă de copt cu ulei de cocoș și întindeți aluatul într-un strat uniform.
Presărați fulgii de migdale deasupra și coaceți pasca la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 30-40 de minute sau până se rumenește.Citește și: 6 simboluri pascale care nu trebuie să lipsească din casa ta
Trei rețete delicioase de pască vegană
Ingrediente
400g făină
100g zahăr
jumate de linguriță de sare
50g drojdie uscată
200ml lapte de migdale
80g ulei de cocos
Coaja rasă de la o lămâie
100g nuci măcinate
50g stafide
O linguriță de scorțișoară
Mod de preparare
Amestecați făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Adăugați drojdia proaspătă și laptele vegetal și frământați până obțineți un aluat elastic. Acoperiți castronul cu un prosop umed și lăsăți aluatul sa crească timp de o oră.
Într-un castron, amestecați nucile măcinate, stafidele și scorțișoară. Întindeți aluatul într-un strat subțire și presărați amestecul de nuci și stafide pe jumătatea lui. Pliați celalaltă jumătate deasupra umpluturii. Ungeti o tavă de copt cu ulei de cocos și coaceți la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 30-40 de minute sau până se rumenește.
Citeste si: Andreea Mantea dă VERDICTUL FINAL despre Alexandrina! Soarta concurentei este decisă CLAR!- kanald.ro
Citește și: Top 7 cele mai parfumate flori de primăvară pe care le poți lua la tine acasă
Ingrediente
400g făină
100g zahăr
jumătate de linguriță de sare
50g drojdie proaspătă
200ml lapte de migdale
80g ulei de cocos
Coaja rasă de la o lămâie
Două mere tăiate cubulețe
100g migdale tocate
o linguriță de scorțișoară
Mod de preparare
Amestecați faina, zahărul și sarea într-un castron. Adăugați drojdia proaspătă, laptele de migdale și frământați până obțineți un aluat elastic. Acoperiți castronul cu un prosop umed și lăsați aluatul sa crească timp de o oră, pe puțin.
Puneți merele tăiate cuburi, migdalele tocate și scorțișoara într-un castron. Întindeți aluatul într-un strat subțire și presărați amestecul de mere și migdale pe jumătatea lui. Ungeți o tavă de copt cu ulei de cocos și coaceți la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 30-40 de minute sau până se rumenește.