Românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49! Blestem sau fatalitate: și în străinătate, milionarii de la loterie mor pe capete

”Banii n-aduc fericirea, ci numărul lor”, se spune. Doar că numărul mare al banilor poate aduce moartea. Cel puțin atunci când te îmbogățești de pe urma unui câștig la loterie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Există un blestem al câștigătorilor la loterie? O fatalitate atât de mare încât după un noroc atât de mare urmează un necaz uriaș sau chiar o moarte? Dacă ne luăm după statistici, s-ar spune că da.

În România ultimilor ani sunt mai multe cazuri de câștigători la Loto care au murit la puțină vreme după ce au încasat marele pot. Alți zeci au rămas faliți sau măcar mai săraci decât înainte. Și vorbim doar de câștigătorii care au acceptat să le fie declinată identitatea.

Ei sunt românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49!

fara descriere

Lista morților suspecte poate fi dechisă de gălățeanul Andrei Butnaru, ultimul câștigător al marelui premiu la Loto 6/49. Acesta a fost găsit mort în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unui stop cardiac. Bărbatul încasase 4,9 milioane euro în 2019 iar la decernarea CEC-ului, el a rostit următorea frază: ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”.

fara descriere

Agronomul Gheorghe Ciubotaru din Botoșani, în vârstăă de 62 de ani, a câștigat 340.000 lei la 5/40. Toată viața visase la un automobil puternic și super-tehnologizat, așa că primul drum l-a făcut la o reprezentanță auto de unde și-a achiziționat o mașină germană. După câteva luni, el a fost victima unui accident provocat chiar de el, în care și-a și pierdut viața. El a încercat să facă o depășire, a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz care circula regulamentar.

Dumitru Tărniceru a câștigat în 1997 aproape 130.000 dolari, o sumă mare pentru acele vremuri. Fericirea a durat doar doi ani, pentru că în 1999, botoșăneanu a făcut infract și a murit.

fara descriere

Constantin Iațco, fost șef al Camerei de Comerț Iași a murit în 2014, chiar în ziua în care împlinea 60 de ani. Cu câteva zile înainte, el ghicise 4 numere la 5/40 și câștigase 8.000 euro. El nu a mai apucat să-și ridice premiul cu care intenționa să le facă cinste prpietenilor pentru că a făcut un a făcut stop-cardiac. Familia spunea că acesta își verifica periodic sănătate și nu se știa să aibă vreo problemă din acest punct de vedere.

Românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49! Morți suspecte în America

Craigory Burch Jr a câștigat o jumătate de milion de dolari în noiembrie 2015 la loteria din Georgia, SUA. Câteva luni mai târziu, mai mulți indivizi înarmați i-au spart casa și pentru că nu au găsit banii, l-au împușcat pe acesta în cap.

fara descriere

Poor Urooj Khan, un bărbat din Chicago cu origini indiene, a cștigat 425.000 dolari la loterie în 2017, însă a murit cu câteva ore înainte să încaseze CEC-ul. Inițial s-a crezut că bărbatul de 46 de ani a murit din cauze naturale, însă ancheta a stabilit că acesta a fost otrăvit. Ulterior s-a aflt că un apropiat ale acestuia a încasat banii. Poliția a intrat pe fir și încearcă să rezolve cazul.

Abraham Shakespeare a câștigat 30 milioane dolari în 2006, la loteria din Florida iar după o vreme a disprut. Cadavrul său a fost descoperit abia 3 ani mai târziu, sub o placă de beton. Vinovată ar fi fost asociata lui Abraham, o femeie care reușise să-l determine pe acesta să-și treacă o parte a bunurilor sale pe numele ei.

Amanda Clayton a câștigat 1 milion dolari la loteria din Michigan, în 2011, la doar 24 de ani. Un an mai târziu a fost găsită moartădin cauza unei supradoze.

Citeste si: Ogică, unde ai găsit frumusețea asta? Celebrul jucător la loterie a ajuns iar la starea civilă

Omul de afaceri american Jeffrey Dampier a câștigat 20 milioane dolari la loteria din Illinois și a folosit banii pentru a-și deschide un magazin alimentar. De asemenea, el a început să-i cumpere cadouri scumpe cumnatei sale, cu care avea o relație. Aceasta dorea însă mai mult, așa că la răpit pe Jeffrey și l-a împușcat.

Românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49! Cei care au scăpat, au rămas fără avere

Nici cei care au ”scăpat” cu viță nu se simt prea bine. Dacă ne referim doar la czaurile din România, majoritatea câștigătorilor au pierdut tot ce câștigaseră iar acum trăiesc mai prost decât înainte.

Daniel Neculai Amariei a câștigat 1,3 milioane dolari în 2003, când avea doar 17 ani. Din câștigul de la 6/49 le-a cumpărat fraților lui câte un apartament, iar restul de bani i-a investit în afaceri proaste și mașini scumpe. După ce a rămas pe zero, s-a mutat cu bunica lui în comuna suceveană Baia.

Citeste si: Italia Keno 20/90 îți aduce câștiguri de zile mari la Superbet. Loteria e disponibilă online non-stop. Joacă acum!

 Mihai Cazacu din Iași a câștigat 3,8 milioane dolari la 6/49 în 2008. În câțiva ani a pierdut toată averea din cauza unor investiții proaste. Experiența l-a schimbat în rău, a ajuns să aibă dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și a recunoscut că regretă viața liniștită pe care o avea înainte să câștige la Loto.

Mădălin David din Curtea de Argeș a câștigat 2,4 miliarde lei vechi în 1999. O jumătate din bani i-a pierdut la jocuri de noroc, cealaltă jumătate i-a băgta într-o bancă ce a dat faliment. Mădălin a ajuns la închisoare după un conflict.

Citeste si: Horoscop bani. Zodii care se îmbogățesc în 2020

Cristian Constantin, de profesie polițist comunitar, a câștigat 10,5 milioane euro în 2007. El și-a deschis o discotecă în Călărași și și-a cumpărat o echipă de fotbal. După câțiva ani, a cheltuit apraope toți banii.

Gabriel Bobic din Argeș a pierdut 580.000 dolari, bani pe care îi câștigase la 6/49, în doar doi ani, la jocuri de noroc. A ajuns la închisoare iar soția l-a părăit.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate