Ogică, unde ai găsit frumusețea asta? Celebrul jucător la loterie a ajuns iar la starea civilă

Stelian Ogică și-a arătat, într-un final, noua iubită. Cei doi s-au pozat în fața oficiului de stare civilă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

De ceva vreme, Stelian Ogică are o nouă iubită. El a postat mai multe fotografii cu tânăra, de la el de acasă, însă niciodată nu i-a dezvăluit identitatea.

Ieri, însă, ”Spaima Loteriei”, cum era cunoscut odinioară, a postat prima imagine în care apare cu fața noua lui iubită. Iar aceasta este extrem de frumoasă.

Stelian Ogică și-a dus iubita secretă la starea civilă! Convins să renunțe la burlăcie?

”Ele două sunt viața mea! Una într-un fel, alta într-un alt fel”, a scris Ogică în dreptul imaginii în care apare alături de iubita și de fiica lui, Raluca. Imaginea este realizată în fața stării civile, iar amicii s-au grăbit să-i ureze lui Ogică tradiționala ”casă de piatră”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Altfel, Stelian Ogică a fost unul dintre burlacii convinți ai Româniai, prin patul căruia au trecut multe vedete sau fete frumoase. Parcă nici una nu arăta la fel de bine precum actuala, lucru de care Ogică pare să fie conștient după felul în care o ține în brațe.

Citeste si: Stelian Ogică, gest extrem în curtea casei din Giurgiu! Singura femeie care i-a apreciat miscarea a fost cea pentru care s-a bătut cu Ralflo

Citeste si: Stelian Ogică, declarații fierbinți despre carantina cu o frumusețe în conac! Declarații exclusive despre viitorul lui

Citeste si: Stelian Ogică, mai ceva ca Chuck Norris când vine vorba de urgia zăpezii!

Citeste si: Stelian Ogică, mai ceva ca Chuck Norris când vine vorba de urgia zăpezii!

Stelian Ogică și-a dus iubita secretă la starea civilă! Ghinion în viața personală

Stelian Ogică a fost csătorit de mai multe ori și este divorțat de 7 ani. Cassandra, ultima lui soție, a fost o mare dezamăgire pentru jucătorul la Loto, despărțirea de aceasta fiind una cu scandal. Atunci, Stelian a acuzat-o pe Cassandra că nu i-a fost fidel și că are apucturi de femeie ușuratică. După caets episod, Ogică a promis că nu se va mai căsători niciodată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Surpriză uriașă! Prima apariție a lui Giovani Becali la un eveniment monden la doi ani de la eliberarea din pușcărie! Cum arată celebrul impresar după experiența avuta la ”răcoare”

Adriana Bahmuțeanu se gândește la o altă căsătorie! ”Minunile se întâmplă”

Rețetă: Vinete umplute cu carne tocată și cașcaval, la cuptor

Raluca Ropotan a născut! Ogică a publicat prima fotografie cu nepoţelul său

Stelian Ogica, sef de santier! El va inaugura in curand un ansamblu de case in oglinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies