LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Românii plecați la cules de sparanghel în Germania vor să se întoarcă acasă: „Nu vrem să murim aici pe capete”

Românii care au plecat în Germania să culeagă sparanghel vor să se întoarcă acasă de teama unei posibile infectări cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mulți dintre românii care au plecat în Germania la cules de spranaghel au ajuns acum să regrete această deicizie. Sute de suceveni s-au dus departe de familii pentru a căuta un trai mai bun, dar acum vor să se întoarcă acasă, de teama coronavirusului. Ei spun că nu se respectă măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și că li s-a transmis să spună oamenilor legii că totul este în regulă, în cazul în care vor fi controale.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în izolare. A lăsat în urmă o fetiță de un an

„Vă scriu pentru că suntem într-o mare dilemă, suntem în locul în care a murit acel bărbat din Suceava, aici nu sunt condiții de protecție, sunt oameni în izolare care muncesc singuri pe câmp. Astăzi a izolat o echipă întreagă de oameni, aici este o femeie care se simte rău și așteaptă medicul de azi dimineață și nu vine nimeni să o vadă. Se lucrează și în hală la sortat sparanghel, aici oamenii stau unul lângă altul, avem măști pe care le purtăm de 5 zile. Au închis porțile firmei și au pus bodyguard, au mers apoi la oameni în câmp și le-au spus că dacă vine poliția să le spună că e totul bine. Vrem să mergem acasă, nu vrem să murim aici pe capete”, a povestit în exclusivitate pentru „Monitorul de Suceava” o femeie plecată la cules de sparanghel.

fara descriere

Românca plecată la muncă în Germania, este disperată: „Vrem acasă!”

”Săpunul este limitat, dușurile sunt la comun, iar toaletele nu au încuietori. Aici nu spune nimeni nimic, se ascunde totul, stăm stresați, tot auzim că sunt din ce în ce mai mulți oameni în izolare. Oamenii tușesc, lucrăm cu mâinile în apă rece și nici nu mai știm ce să credem. Vă scriu pentru a ne da un sfat, pentru a ne ajuta. Ne este frică. V-aș ruga din toată inima să rămân anonimă pentru că mi-e frică. Vă rog să ne ajutați, cerem un ajutor umanitar! Vrem acasă!”, este mesajul disperat venit de la sucevenii care muncesc în apropiere de Bad Krozingen.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate