Romică Țociu rupe tăcerea cu privire la adevăratul motiv pentru care a părăsit Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Ce a avut de spus comediantul despre Alexandru Arșinel? "Trecutul e consumat"

Celebrul actor a declarat că nu regretă plecarea de la teatrul unde obișnuia să urce de cele mai multe ori pe scenă, în perioada anilor 2000.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Romică Țociu și colegul lui de scenă, Cornel Palade, au o sumedenie de amintiri legate de Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", locul unde au intrat cu drag în pielea personajelor consacrate, ori de câte ori au avut ocazia.

Totuși, sunt și momente de care comedianții ar vrea să uite, mai ales cel în care au decis să părăsească definitiv instituția, din cauza unor neînțelegeri. Recent, în cadrul unui interviu acordat Impact.ro, Țociu a povestit despre posibilitatea de a mai reveni pe scena unde și-a dedicat 7 ani din viață.

Citeste si: Romică Țociu, socru mare. Fiul celebrului comediant s-a căsătorit cu aleasa inimii lui. Primele imagini de la nuntă

Romică Țociu: "Suntem la un alt nivel, și profesional, și financiar"

Romică Țociu a cochetat destul de mult în ultimii ani cu televiziunea, iar acest lucru nu i-a adus decât succes. Comediantul nu a uitat niciodată, însă, de prima lui pasiune, și anume actoria. Colegul lui Cornel Palade și-a amintit de perioada anilor 2000, când urca pe scena Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", însă a mărturisit că nu s-ar mai întoarce să joace acolo, din cauza faptului că au existat anumite neînțelegeri cu cei de la conducere: "Acest capitol e practic

încheiat. Și pentru mine, și pentru prietenul meu, Cornel Palade. Nu ne mai întoarcem. Suntem la un alt nivel, și profesional, și financiar, față de ceea ce se întâmplă acum în teatrele românești.

Romică Țociu a declarat că nu regretă plecarea de la teatrul unde a urcat 7 ani pe scenă

Romică Țociu și Cornel Palade

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Chiar dacă ne-am dori acest lucru, și nu spun că nu ne-am dori în adâncul inimii noastre, nu ar fi posibil așa ceva.

Și asta fiindcă dragoste cu sila nu se poate! Știu că amândoi, și eu, și Cornel, ne-am dori să mai facem un spectacol acolo. Dar, deși au existat și ceva discuții pe tema asta, s-a dovedit până la urmă că există o discrepanță între ce vrem noi și ce se vrea de la noi, între așteptările lor și ale noastre. Nu e nimeni vinovat pentru asta, după mine, pur și simplu aceasta este situația și cred că trebuie să o acceptăm ca atare.
Într-un fel m-am consolat cu ideea asta, deși în adâncul inimii mele știu că mi-ar plăcea să revin pe scena teatrului căruia i-am dăruit șase sau șapte ani din viața mea!"
, a declarat Romică Țociu, pentru sursa amintită.

Romică Țociu a dezvăluit că nu există posibilitatea să se mai întoarcă la teatru

Romică Țociu și Cornel Palade

[Sursa foto: Facebook]

"Nu e adevărat că le-am purta pică celor de acolo!"

Romică Țociu a ținut să lămurească și zvonurile din domeniu, potrivit cărora el și Cornel Palade au părăsit scena Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" cu regrete și acum le poartă pică celor aflați la conducere. Actorul a dezmințit totul și a declarat că pentru el situația este una de domeniul trecutului, pe care o consideră încheiată: "Știți ce? Am să vă spun acum ceva fără niciun fel de perdea. Nu e adevărat că le-am purta pică celor de acolo!

Citeste si: S-au certat Romică Țociu și Cornel Palade? De ce nu mai apar cei doi comedianți împreună la TV? "Eu sunt un om educat"

Că eu sau Cornel am avea ceva de reproșat fostei conduceri sau lui Alexandru Arșinel pentru modul în care ne-am despărțit. Trecutul e consumat și nu mai poți face nimic împotriva modului în care s-a scris istoria. Ceea ce s-a întâmplat la acel moment aparține trecutului și personal nu văd ce, cui am ceva de reproșat. Nici nu mai contează!", a mai adăugat Romică Țociu, pentru aceeași sursă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Romică Țociu în pauzele de publicitate de la ”Te cunosc de undeva”! Cum a fost surprins de paparazzi VIDEO EXCLUSIV

A murit „sosia lui Romică Tociu” din cauza infecției cu COVID-19. Bărbatul a ajuns celebru pentru participarea la o emisiune culinară

Drama neștiută a lui Cornel Palade! Fiica lui a dispărut de acasă: „Am zis: Nevastă, dacă nu o găsim, sunăm la Poliție”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies