Roxana Ghiță a spus adevărul. Cu cine ar vrea să aibă o aventură de-o noapte de la Survivor România

Roxana Ghiță a spus cu cine ar vrea să aibă o aventură de-o noapte de la Survivor România.

Roxana Ghiță a spurs adevărul. Cu cine ar vrea să aibă o aventură de-o noapte de la Survivor România
Roxana Ghiță a spurs adevărul. Cu cine ar vrea să aibă o aventură de-o noapte de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Roxana Ghiță și Jador au fost invitați, vineri, în platoul emisiunii Teo Show. Cei doi concurenți au fost supuși unei probe, în care le erau oferite două variante- să spună adevărul sau să mănânce anumite lucruri mai puțin plăcute.

Zis și făcut, așa că foștii concurenți de la Survivor România au început să recunoască încet-încet anumite intimități. 

Roxana Ghiță, aventură de-o noapte cu Andrei

Una dintre întrebări suna în acest mod- Cu care dintre concurente/ concurenți ai fi vrut sau îți dorești încă să ai o aventură de o noapte?. La auzul acestei întrebări, Jador a izbucnit, cel mai probabil știind ce urma să zica fosta colegă de la Survivor România. 

Citeste si: Veste uriașă pentru Jador, după întoarcerea de la Survivor! Faimosul, așteptat la maternitate peste câteva luni! Se mărește familia! Dezvăluiri exclusive

Roxana Ghiță a venit imediat cu răspunsul, fără stea prea mult timp pe gânduri, și a recunoscut că și-ar fi dorit să aibă o aventură cu Andrei: "Mi-aș dori o aventură de-o noapte cu Andrei!"

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Jador, însă, a preferat să nu dea un răspuns la întrebarea aceasta și a zis următoarele: "Este normal ca fata asta să își dorească o aventură cu el. Eu nu mi-aș dori nicio aventură, sunt un băiat foarte serios...Am văzut fetele alea nespălate patru luni, cum ai vrea să am o aventură?!"

Roxana Ghiță a spurs adevărul. Cu cine ar vrea să aibă o aventură de-o noapte de la Survivor România
Jador și Roxana Ghiță[Sursa foto: Captură YouTube]

Jador ar săruta-o pe Roxana Nemeș

Cu toatea aceasta, când au fost întrebați- Pe care dintre concurenți/ concurente ai fi vrut să o săruți/ să-l săruți, dacă nu ați fi fost filmați în permanență?!, cei doi au dat un răspuns total neașteptat. 

Roxana Ghiță- Pe Andrei..

Citeste si: Cucu, noul concurent de la Survivor România, dezvăluiri înainte de plecarea în Republica Dominicană: „Zanni mi se pare...”/ EXCLUSIV

Jador- Pe toate! Nu chiar toate, dar câteva...Frumușică era...Toate sunt frumoase...Nu, că are gagiu și nu am voie să zic asta...Nemeș, da..Nu, că are iubit!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Ghiță, de partea altui concurent din echipa Războinicilor. Nu îl mai votează pe Albert Oprea: "Nu mai dă randament pe traseu"

Andrei Dascălu de la Survivor România 2021, mărturisire dureroasă. De ce nu i-a spus niciodată mamei sale că o iubește. „Nu o iau în brațe!”

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor România 2021. Războinicul este campion la box în Anglia

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Veste BOMBĂ pentru cei vaccinaţi cu PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Cei cu ambele doze trebuie să știe

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Lumea este în pragul unei prăbușiri. 12 episoade până în 2040

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies