Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy! Uite cum arată noua iubită a lui Faris, pe care fiica lui Giani l-a numit „soţul meu”!

Nu mai e un secret că Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy. În ultimii doi ani, fiica lui Giani Kiriţă a avut o viaţă sentimentală agitată, pe care şi-a împărţit-o între primul ei iubit, Faris, şi Andy, al doilea pretendent care i-a cucerit inima. Roxana l-a părăsit pe Faris, acum doi ani, pentru o relaţie de câteva luni cu Andy, apoi s-a reîntors la Faris.

Citeste si: Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă! Cum au trecut Giani şi colegii săi peste cea mai grea perioadă de la Dinamo!

Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy. La începutul lui 2019, Roxana s-a separat iar de Faris 

În toamna trecută, Roxana îl numea pe Faris „soţul meu” și spunea chiar că acesta a avut o discuție cu tatăl ei legată de viitorul lor. La începutul anului 2019, Roxana s-a separat iar de Faris, pentru ca acum aproape două luni să revină în braţele lui Andy. (vezi motivul pentru care Giani Kiriţă a ajuns de urgenţă la spital)

fara descriere

Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy. Faris s-a fotografiat la piscină cu noua sa cucerire 

Se ştie că Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy. Nici Faris nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a refăcut şi el viaţa sentimentală. Recent, el s-a fotografiat la piscină cu noua sa cucerire, bruneta Letiţia, care arată impecabil în costum de baie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate