Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Fanii au văzut că Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Zilele trecute, Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon. Cei doi s-au aşezat la o masă, au depănat amintiri de la sezonul Exatlon 1, ai cărui protagonişti au fost, iar la final au încins o partidă de skandenberg. (vezi motivul pentru care Kiriţă a ajuns de urgenţă la spital)

Citeste si: Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior: „Cu adevărat simţi că trăieşti după 200 km/h” FOTO

Citeste si: Fosta iubită a lui Victor Slav suferă din dragoste? Vezi ce trădează sentimentele brunetei!

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon: “Tanti Mariana, power!” 

“Tanti Mariana, power!”, a postat Kiriţă, care a lăsat senzaţia că este surprins de forţa braţului Marianei Nenu. „Prieteni pe viață, nu va mai exista sezon ca al vostru ...felicitări”, le-a transmis un admirator celor doi.

fara descriere

Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon: "Dai dovadă de un mare caracter" 

Recent, Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon. „Prin ceea ce se vede aici, dai dovadă de un mare caracter..felicitări vouă!! Sunteți the best!!... Vă ador, sunteţi tare simpatici amândoi! Fiecare are farmecul lui”, au mai scris fanii celor doi.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate