Roxana Kiriţă a părăsit definitiv România? Fiica lui Giani Kiriţă a fost condusă de familie la aeroport şi a plecat cu inima frântă! FOTO

Roxana Kiriţă se pare că a părăsit România, urmându-l pe iubitul său în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Roxana Kiriţă a părăsit definitiv România, alegând să plece împreună cu Andy, iubitul ei, care se ocupă de mai multe afaceri în Anglia şi Ţara Galilor. Recent, Roxana a fost condusă la aeroport de mama ei, Daniela, de fratele Marco, de verişoare, unchi şi mătuşi.

Giani Kiriţă a venit şi el mai târziu, pentru a-şi îmbrăţişa fiica. “Vă iubesc mult!”, a postat, emoţionată, Roxana. Apoi, ea a distribuit un mesaj care vorbeşte despre fapul că despărţirile cele mai dureroase sunt cele de la aeroport. (vezi ce gest emoţionant a făcut Giani Kiriţă pentru colegul decedat acum 19 ani)

Citeste si: Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet: „Nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume”

Citeste si: Burlac convins, Faimosul Giani Kiriţă a căzut în faţa unei brunete şi a cerut-o de față cu toată lumea! Avem dovada

Citeste si: Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul din prima încercare! Fiica lui Giani s-a revanşat la examenul din această vară: „Spre oftica voastră, l-am luat!”

Roxana Kiriţă a părăsit definitiv România: "Este un loc mai mult de despărțire" 

“Acesta este locul unde lacrimile curg șiroaie și mai puține de bucurie. Este un loc mai mult de despărțire unde se despart doi îndrăgostiți, doi părinți, doi soți, unde se desparte fiica de tata și feciorul de mama, copii de părinți sau părinții de copii, unde nepoții nu se mai întorc la bunici, obiceiurile sunt uitate, unde sărbătorile sunt așteptate cu nerăbdare, unde reîntîlnirile par a fi “veșnice”, unde se spulbera toată copilăria, unde se sting toate visele in momentul cand te apropii de el ...”, a scris Fiica lui Giani Kiriţă.

Roxana Kiriţă a părăsit definitiv România. A plecat cu iubitul în Marea Britanie

După ce a ajuns în Marea Britanie, Roxana a fost fotografiată în timp ce îl săruta pe Andy, în timpul unei plimbări prin orăşelul în care stau. „Surâsul tău îmi dă viaţă”, a scris Roxana.

În ultimii doi ani, fiica lui Giani Kiriţă a avut o viaţă sentimentală agitată, pe care şi-a împărţit-o între primul ei iubit, Faris, şi Andy, al doilea pretendent care i-a cucerit inima. Roxana l-a părăsit pe Faris, acum doi ani, pentru o relaţie de câteva luni cu Andy, apoi s-a reîntors la Faris. În toamna trecută, Roxana îl numea pe Faris „soţul meu” și spunea chiar că acesta a avut o discuție cu tatăl ei legată de viitorul lor. La începutul anului 2019, Roxana s-a separat iar de Faris, pentru ca, acum 6 luni, să revină în braţele lui Andy. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate