Ruby s-a antrenat pentru Survivor cu telefonul între sâni! Așa se explică rezultatele bombei-sexy de la Faimoși

Ruby s-a antrenat ”din greu” pentru Survivor România 2020.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ruby a fost surpriza Survivor România 2020, după prima săptămână. Ea nu a luat nici un punct pe traseu, s-a accidentat repede, a revenit în ziua eliminării și a câștigat jocul pentru imunitate. A fost o primă săptămână spectaculoasă pentru bomba sexy din tabăra Faimoșilor.

fara descriere

Dacă vă întrebați cum s-a pregătit Ruby pentru cel mai dur show de supraviețuire, ei bine răspunsul vine chiar de pe contul de Youtube al cântăreței. Cu câteva zile îniante de plecarea în Republica Dominicană, Ruby și-a petrecut ziua la ”munca de jos”. Ea a făcut curățenie lună în noul ei apartament, și vorbim aici de un imobil pe două niveluri, deci a fost ceva de muncă.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Mama lui Augustin Viziru a suferit un accident vascular!: "Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape cinci ani"! Ce a simțit femeia și acum la accidentarea fiului ei la Survivor România

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, zile de coșmar! Iubita lui cea sexy a ajuns, de urgență, la spital și a fost operată

Citeste si: Prima reacție a iubitului Asianei Peng, după ce Faimoasa de la Survior a fost nominalizată să plece: ”Incredibil, au făcut acest lucru chiar de ziua ei”

fara descriere

Ruby, protejată în prima săptămână la Survivor

Pentru că Ruby este Ruby, interpreta nu s-a putut despărți de telefonul ei mobil. Și pentru că nu avea unde s-l țină, fiind echipată cu o pereche de colanți și o bustieră, Ruby a plasat device-ul... între sâni. Între proprii sâni!

fara descriere

Și uite așa s-a pregătit Ruby de cea mai grea săptămână din viața ei, care a început prost și s-a încheiat perfect. Ruby rămâne cel puțin încă o săptămână pe insula Faimoșilor și are o misiune extrem de grea: de a-și pune echipa pe picioare din punct de vedere mental cu optimismul ei debordant.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate