S-a aflat! Cui i-ar aparține oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă!

Informații de ultim moment despre oasele care au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Au apărut informații de ultim moment despre oasele care au fost găsite în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Inițial, specialiştii care au expertizat rămăşiţele găsite în butoiul din curtea lui Dincă susțin că oasele aparţin unei persoane cu talie mică, subţire, posibil copil.

Într-o informație de ultimă oră se confirmă acest lucru! Conform Antena 3, oasele au apartenență umană și sunt ale unei fetițe cu vârsta între 12 și 17 ani. Acum, specialiștii trebuie să vadă dacă ADN-ul coincide cu cel al Alexandrei Măceșanu. Fragmentele de oase se află la IML ”Mina Minovici”.

Citeste si: Alertă în București! O altă Elena, în vârstă tot de 16 ani, a dispărut! Apelul Poliției către cetățeni

fara descriere

Citeste si: Anunțul despre Alexandra Măceșanu care a aruncat internetul în aer: "Trăiește, e în podul unei case"

Ce spune șeful DIICOT

Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT, speră că Alexandra și Luiza sunt încă în viață. A anunțat că vor fi continuare căutările în acest caz.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a făcut primele declarații pentru presă, legate de cazul Alexandrei Măceșanu. Tată a dou fiice minore, el a declarat că vor fi continuate căutările și că speră că Alexandra și Luiza vor fi găsite în viațăă.

„Până la acest moment, nu avem nici măcar teste preliminare privind fragmentele osoase găsite la faţa locului. Vom face comunicări zilnice, dacă amănuntele ce pot fi date publicităţii nu periclitează ancheta. Nu neglijăm nicio pistă, nicio variantă pe care o putem afla inclusiv prin presă”, a declarat şeful DIICOT.

„Ne-am dori, din tot sufletul vă spun, pentru că sunt tatăl a două fete, să găsim fetele în viaţă. Încă din 15 aprilie şi 25 iulie cele două minore au fost introduse în aplicaţia de dispariţie a minorilor şi sunt date în urmărire internaţională. (...) Până nu avem date certe că una sau alta dintre victime a fost ucisă, nu putem neglija niciun aspect”, a spus Felix Bănilă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate