Anunțul despre Alexandra Măceșanu care a aruncat internetul în aer: "Trăiește, e în podul unei case"

Un anunț fals despre Alexandra Măceșanu a aruncat internetul în aer. S-au tot lansat ipoteze după dispariția Alexandrei, iar oamenii au început chiar să facă anunțuri false.

Autor: A.I.

In articol:

"Faceți ceva, Alexandra trăiește, este în podul unei case, legată, la 3 case distanță de casa criminalului", a fost anunțul fals despre Alexandra care a apărut pe internet.

Ipoteza răpirii pentru trafic de persoane, avansată în cazul Luizei și Alexandrei

Mai multe persoane, printre care Sorin Ovidiu Bălan și Adina Alberts, susțin teoria că Luiza și Alexandra ar fi fost răpite pentru trafic de persoane.

Incinerarea Alexandrei a fost negată vehement de către experți. Dacă ipoteza răpirii pentru persoane a celor două fete ar fi validă, acestea ar putea fi încă în viață.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Sora lui Dincă: „Îi este teamă că ar putea să fie omorât dacă ar spune adevărul”

Sora lui Gheorghe Dincă crede și ea că fratele ei făcea parte dintr-un grup mai mare care se ocupa cu activităţi ilegale. 

„Nu știu dacă le-a omorât. Cred că a spus că le-a ucis pentru a îi apăra și pe cei care au contribuit la asta, sau să scape să nu-l mai târască alții. Nu-l văd în stare de așa ceva, nu avea cum și de ce. Cred că făcea parte dintr-o grupare de trafic de minori. Îi e teamă să spună că avea legătură cu vreo grupare. Îi e frică că poate că va fi omorât dacă ar spune”, a spus sora lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Breaking news. Oasele găsite în curtea criminalului din Caracal sunt umane şi aparţin unui copil!

Citeste si: Elena a dispărut de acasă de patru zile! Părinții o caută disperați! Ce au descoperit polițiștii

Citeste si: Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT, anunță că polițiștii vor continua căutările: „Ne-am dori, din tot sufletul, să găsim fetele în viaţă”

Citeste si: În același timp în care Alexandra era cautată de polițiști, o altă adolescentă răpită suna disperată la 112

Citeste si: O mamă și-a dat băiețelul de 12 ani dispărut. Au trecut 25 de ani și încă așteaptă să primească vești: "Au venit cu un copil decedat și îmi impuneau să zic că e al meu, că seamănă"

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies