tragedie, soferita condamnata, fete moarte, accident

Magistrații au luat decizia finală în cazul celor două fete ucise.

Actualitate

S-a făcut dreptate în cazul celor două fete care au fost ucise în cartierul Andronache, din Capitală! Șoferița care a provocat accidentul a fost condamnată definitiv

Magistrații au luat decizia finală în cazul celor două fete ucise.

Șoferița din Capitală care a provocat una dintre cele mai mari tragedii pe care le-a văzut comunitatea locală și-a primit în sfârșit pedeapsa.

Curtea de Apel a Respins astăzi contestația pe care a depus-o cea care a ucis două fetițe în accidentul din cartierul Andronache. Astfel, femeia urmează să ajungă în spatele gratiilor.

tragedie, soferita condamnata, fete moarte, accident

Magistrații au luat decizia finală în cazul celor două fete ucise.

[Sursa foto: antena3.ro]

Citește și: Dorian Popa a apelat la o altă intervenție estetică: ”Sunt deja la a treia” Ce și-a făcut de această dată artistul

Șoferița care a produs dubla tragedie, condamnată la închisoare

Femeia care conducea mașina urmează să ispășească patru ani și șase luni de închisoare cu executare, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice pe data de 27 februarie 2021.

Tragedia a avut loc în intersecția din cartierul Andronache. Camerele de supraveghere aflate la fața locului au surprins momentul în care șoferița accelerează în loc să frâneze, în momentul în care a trecut cu mașina pe la răscrucea de drumuri.

Astfel, vehiculul a intrat în plin în cele două fete, în vârstă de 6, respectiv 20 de ani care stăteau și se jucau liniștite pe bordură. Din nefericire, acestea nu au mai putut fi readuse la viață de către medici.

„În fapt, s-a reținut că, la data de 27.02.2021, în jurul orelor 15.35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe Str. Fructelor din sectorul 2 al Municipiului București, dinspre Str.

Gherghiţei către Str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge(...) Când a ajuns la intersecția cu Str. Menţiunii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susținere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr.
176”
, au arătat procurorii în rechizitoriul trimis instanței de judecată.

Citește și: Alexia Țalavutis și soțul ei, implicați într-un grav accident rutier, chiar de sărbători: „Îmi doresc să fie Alex cât mai bine”. Cei doi soți sunt departe de România