S-a format primul cuplu pe Insulă! "Avem un anunț de făcut..."

Aurel nu se dezminte. El este primul care a cedat ispitei în Thailanda. Venit pe insulă cu Diana, acesta a format un alt cuplu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Aurel și Dana au petrecut mult timp împreună de la venirea lor în Thailanda. Acum Dana a anunțat că ea și Aurel formează un cuplu.

„Eu şi Aurel avem un anunţ de făcut. S-a format primul cuplu pe insulă”, a spus Dana, după care l-a sărutat cu foc pe Aurel. 

fara descriere

Diana, pusă față în față cu trădarea lui Aurel

Luni seara fetele au avut parte de primul Bonfire. Diana a aflat tot ce a făcut Aurel și nu s-a ferit să îl atace pe acesta.

„V-am promis o ceremonie a focului aducătoare de vești. Ceremonia are loc la o oră înaintată pentru că veștile proaste de la Purimuntra nu au orar. Acum, băieții petrec, se simt bine, iar veștile pentru voi sunt proaste”, le-a spus Radu Vâlcan fetelor, la începutul primului Bonfire din sezonul 5.

Aurel a cerut-o de soție pe Dana, spre consternarea Dianei. „Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana, îmi pare rău!”, a spus Aurel.

„M-a cărat până aici ca să se facă de… (…) Dana nu va vrea să fie cu el, pentru că lui nu-i place munca, va aștepa să fie întreținut, cum a vrut de la Alexandra și de la mine”, a reacționat Diana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate