Saveta Bogdan, mărturisiri cutremurătoare: ”Am avut o viziune. Îmi spunea să nu mai plâng”

Saveta Bogdan a povestit o viziune pe care a avut-o. Artista l-a visat pe Iisus Hristos.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Saveta Bogdan a povestit în cadrul unei emisiuni tv despre o viziune pe care a avut-o cântăreața de muzică populară într-o noapte. Artista a mărturisit că l-a visat pe Iisus Hristos, care ar fi sfătuit-o să nu mai plângă.

„Plângeam în fiecare seară că eram singură. Într-o seară am avut o viziune. M-am uitat pe balcon iar Iisus Hristos era pe balcon şi îmi spunea să nu mai plâng. Dar eu îl văzusem în vis. Arăta exact cum arăta în icoană. Din clipa aia nu am mai plâns niciodată. De asemenea, am rugat-o pe Fecioara Maria să ajung în America sănătoasă. Mi-a apărut în vis, exact în sufragerie la mine, lângă o icoană mare şi mi-a spus că da, voi ajunge în America sănătoasă. Şi chiar am ajuns foarte bine. M-a impresionat foarte mult”, a spus Saveta Bogdan într-o emisiune tv.

Citeste si: O tânără de 25 de ani a fost ucisă de iubit, apoi sfârtecată și decorticată! Rămășițele ei au fost gătite. Motivul e terifiant

Citeste si: Doliu în cinematografie! Actrița Hannelore Elsner a murit în somn

Citeste si: Situație jenantă pentru Nicolae Guță! Ce a ajuns să facă manelistul

Saveta Bogdan și-a pregătit înmormântarea: „M-a dus aproape de 12.000 de euro”

Saveta Bogdan și-a pregătit deja înmormântarea, deși nu suferă de vreo boală care să-i pună viața în pericol. Interpreta a poreferat să se ocupe de totul în cele mai mici detalii și a scos din buzunar o sumă importantă de bani pentru a se asigura că totul se va desfășura conform planului.

„Am avut nişte bani mai mulţi şi mi-am cumpărat un loc de veci, părinţii mei sunt în stânga, eu sunt în dreapta. M-am întâlnit cu verişoara mea şi am zis să îmi fac şi cavou. Mi-am făcut un cavou atât de frumos! M-a costat vreo 2000 de euro atunci. Plus locul… m-a dus aproape de 12 mii de euro. Dar dacă veţi ce cavou am! (…) Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva. Nu se ştie ce oferă viaţa! Sunt sănătoasă, nu am probleme, cânt în fiecare seară”, a spus Saveta Bogdan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate