Scandal colosal la Puterea Dragostei între Ella și Mariana: „Mariana, taci că te plesnesc!”. De la ce a început totul

Un scandal colosal a pornit la Puterea Dragsotei între Ella și Mariana, după ce Ella a refuzat să meargă alături de Jador în camera roșie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Ella și Jador ar fi trebuit să se întâlnească în camera roșie pentru a pune capăt discuțiilor dintre ei, iar Ella a refuzat vehement. Mariana s-a băgat în discuție și i-a spus Ellei ce ar fi trebuit să facă, iar de aici a început un conflict cu urelete și amenințări. Ella țipa din toți plămânii la Mariana, însă concurenta de la Puterea Dragostei nu voia sub nicio formă să abandoneze discuția.

Citeste si: Scandalul dintre ABI și Alex Velea a luat sfârșit: „Fac un pas în faţă şi.. SCUZE”

Citeste si: Andreea Pirui a spus totul despre incidentul din gala Puterea Dragostei: „Nu vreau să mă scot în fața nimănui, doar...”

Citeste si: Scandal uriaș declanșat de Bogdan Mocanu! E făcut varză de fanii Puterea Dragostei după ce i-a luat apărarea lui Abi Talent ”Ți-ai trădat un prieten”

Mariana: Eu cred că producția vrea să lămuriți lucrurile.
Ella: Taci!!
Mariana: Dar nu vreau să taaaac!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Ella: Nu trebuie să îmi traduci tu că înțeleg. Nu este problema ta.

Mariana: Este problema mea că sunt în această casă. Tu mă ții după ușă și ai vrea să... O să fie problema mea când..
Ella: Taaaciii
Mariana: Ce-i cu tine urlătură, sperietură ce ești?
Ella: Mă doare capul. Tot tălăcănești într-una.
Mariana: Dar nu te durea prin Londra?

Ella: Fată taci că eu te plesnesc dacă mai comentezi o dată referitor la viața mea. Taci, disperato! Niciodată nu o să fii în locul meu, în viața ta. Nicodată!

Ella a fost la un pas de a o lua la bătaie pe Mariana și chiar a amenințat-o că va face acest lucru dacă nu se va opri din acuzații.

Jador de la Puterea Dragostei vrea să  își găsească marea iubire în emisiune 

În acest timp, Jador a explicat motivele pentru care nici el nu vrea să meargă la camera roșie alături de Ella.

„Eu nu pot să mă duc la camera roșie pentru că o să înceapă niște discuții și nu vreau să intru în ele. Și aș vrea să alg o fată pentru că sunt amărât și necăjit și singur pe lume și nu rae cine să îmi calce cămașa și mi-am călcat-o în primul episod din emisiune și mi-am călcat-o nașpa. Am nevoie de o fată care să mă ajute în acest domeniu și să mă iubească. Nu îmi dați foste. Vreau viitoare. O accept și pe Mariana”, a spus Jador în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum a reacționat Ella când a văzut că Jador a intrat în casa Puterea Dragostei

Primul scandal de la Survivor! Faimoasa Cristina Șișcanu sare la gâtul Războinicului Andi: „Râzi ca fraierul! Nu ai voie, când un om e în suferință”

Andreea Mantea, anunț important despre pedepse! Ce se întâmplă cu concurenții de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în vacanța de sărbători

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, aclamat de femei în timp ce face playback pe melodia lui Jador

Andreea Esca a dezvăluit cea mai grea întrebare pe care i-a adresat-o Alexia Eram: „Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies