Scandal în televiziune! Mirela Vaida, acuzată de regie, după ce emisiunea a fost anulată din cauza COVID! „Îmi pun familia în pericol...”

Mirela Vaida este acuzată de regie, după ce emisiunea a fost anulată din cauza COVID! Fanii sunt revoltați.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Scandal în televiziune! Mirela Vaida, acuzată de regie, după ce emisiunea a fost anulată din cauza COVID! „E cel mai mare pericol”


In articol:

După ce săptămâna trecută, Vulpița și Viorel au fost depistați pozitiv cu COVID-19, la începutul săptămânii a fost confirmat încă un caz de coronavirus în echipa emisiunii prezentate de Mirela Vaida, iar pentru a nu-i pune în pericol pe restul angajaților, s-a luat decizia ca filmările să fie anulate pentru moment.

Scandal în televiziune! Mirela Vaida, acuzată de regie, după ce emisiunea a fost anulată din cauza COVID! „Îmi pun familia în pericol...”

Mirela Vaida a făcut declarații în acest sens în urmă cu o zi, iar ulterior a revenit cu detalii, după ce mai multe persoane au acuzat-o de regie. Pe contul de Instagram, prezentatoarea tv a ținut să lămurească situația și să răspundă acuzațiilor internauților. Vedeta a precizat că se simte bine și că nu ar fi în stare să își pună familia în pericol pentru o regie. 

”Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Mirela Vaida, declarații uluitoare după ce emisiunea la care este prezentatoare nu va mai fi difuzată: „Stăm cu frica în sân...”

Scandal în televiziune! Mirela Vaida, acuzată de regie, după ce emisiunea a fost anulată din cauza COVID! „E cel mai mare pericol”

Citeste si: Mirela Vaida, decizie radicală după ce mai mulți colegi au fost depistați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu emisiunea?!

Citeste si: Viorel nu crede că are Covid-19, deși a fost confirmat. Mirela Vaida: „Spune că e o făcătură, vrea să vină la emisiune”

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!

Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a declarat Mirela Vaida pe Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate