Tzancă Uraganu e cel mai cheltuitor manelist! După ce şi-a luat Lamborghini şi avion, îşi cumpără vilă la Bucureşti!

Tzancă Uraganu îşi cumpără vilă la Bucureşti, deşi are una la Ploieşti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Tzancă Uraganul îşi cumpără vilă la Bucureşti, după cum au aflat fanii manelistului. „Caut casă la Bucureşti, de vânzare sunt interesat. Rog seriozitate, mulţumesc”, a postat cântăreţul al cărui nume real este Andrei Velcu. El are deja o vilă cu două etaje în oraşul natal, Ploieşti.

Citeste si: Ce a spus Dani Mocanu după ce a fost trimis în judecată pentru incitare la ură împotriva femeilor: „Nici să cânţi nu mai ai voie!”

Citeste si: Tzancă Uraganul nu recunoaște că a oferit mită unui polițist! Oamenii de ordine, supărați că manelistul nu a fost reținut

Citeste si: Tzanca Uraganul riscă să fie băgat la închisoare! Manelistul a încercat să-i ofere mită unui poliţist care l-a oprit pentru că a tăiat linia continuă cu un Rolls-Royce!

Este o perioadă în care Tzancă Uraganu cheltuie enorm. WOWbiz.ro a dezvălui că, la finalul lui 2019, şi-a cumpărat un Lamborghini Aventador negru, al cărui preţ este de aproximativ 400.000 de euro. Noul Lamborghi completează colecţia impesionantă a manelistului, care mai deţine un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep. (vezi cum arată bolidul Lamborghini pe care şi l-a comandat Tzancă)

fara descriere

Tzancă Uraganu îşi cumpără vilă la Bucureşti: "Nu sunt atât de bogat precum se crede" 

Masinile lui Tzancă au fost subiect de presa, cand s-a scris ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist sa dea explicatii despre averea sa, dupa ce a postat pe facebook poeze cu una dintre masini, pe care a sustinut ca a dat 140.000 de euro. Recent, manelistul s-a dus să vadă un avion cu 4 locuri, pe care vrea să-l cumpere. "Urmeşte...Am luat-o razna, nu-i aşa? De raznă să fiu. Am găsit unul, astept sa negociez”, a postat manelistul.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta? Nici casă n-am încă", a declarat Tzancă Uraganu despre averea sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate