Scandalul urias dintre Giani Kirita si Zenga! Motivul pentru care fotbalistul a fost indepartat de la Gaziantep?! Ce i-a reprosat italianul de l-a infuriat teribil pe fostul “caine”

In perioada in care Zenga l-a antrenat pe Kirita in Turcia, relatiile dintre cei doi au fost extrem de reci.

Autor: Lia Popescu

Scandalul urias dintre Giani Kirita si Zenga! Cei doi nu au lucrat prea mult impreuna la Gaziantepspor!

Comportamentul coleric pe care Giani Kirita il are la Exatlon este acelasi pe care el il avea si pe teren, in perioada in care era jucator. Poate tocmai de aceea, de cateva ori, fostul capitan al “cainilor” a avut dispute verbale cu persoane din lumea fotbalului, iar unii antrenori nici nu l-au avut la inima!

Citeste si: Exatlon 25 martie. Strategia secreta a Faimosilor! Giani Kirita s-a dat de gol: "Daca iese asa cum am vorbit..."

Scandalul urias dintre Giani Kirita si Zenga! De la ce a pornit totul

Un exemplu concludent ar fi Walter Zenga, italianul care, in 2006, l-a avut ca elev pe Kirita la Gaziantepspor! Tehnicianul nu a tolerat atitudinea razboinica a lui Giani din perioada de pregatire si i-a cerut sa fie mai ponderat! De altfel, in cotidianul "Guncel", la vremea respectiva, jurnalistii turci au scris ca antrenorul i-ar fi atras atentia fotbalistului ca, in timpul meciurilor amicale disputate in cantonamentul din Olanda, sa evite sa joace dur si sa nu mai

adreseze cuvinte nepotrivite la adresa adversarilor sau arbitrilor. (afla care este punctul slab al lui Giani Kirita! "Mi-e frica de mor")

Din pacate, spusele “macaronarului” nu au fost ascultate de roman, astfel ca lumea fotbalului a asistat la scandalul urias dintre Giani Kirita si Walter Zenga cateva saptamani mai tarziu! “Suparat ca jucatorul nu i-a respectat indicatiile, italianul l-a pus pe lista neagra pe fundas si a anuntat conducerea ca va renunta la serviciile lui! Lucrul acesta l-a infuriat pe Giani, care, la plecare, nu a ramas dator

si i-a spus niste cuvinte de duh lui Zenga, de l-a stiut toata lumea”, au dezvaluit persoane din lumea fotbalului!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies