WOW

Scenariu horror! S-au găsit îngropate 10 trupuri decapitate ale unor copii

Arheologii au făcut o descoperire şocantă: au găsit 10 corpuri decapitate ale unor copii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Scenariu horror! S-au găsit îngropate 10 trupuri decapitate ale unor copiiicon photo

Arheologii au săpat într-un sit roman, din Suffolk, aproape de Bury St Edmunds, unde au găsit oase care datează de mai bine de 2000 de ani. Printre cele 52 de schelete pe care le-au găsit, 17 dintre acestea erau decapitate. Experţii spun că oasele aparţin bărbaţilor, femeilor şi a doi copii în vârstă de 10 ani.

Omul de ştiinţă Andrew Peachey a declarat că rămăşiţele nu sunt în urma execuţiilor: ”Pare să fie un ritual funeral care poatefi asociat cu un grup al unei anumite populaţii, posibil un cult sau o practică care a venit odată cu migrarea”, conform The Sun.

”Inciziile s-au făcut în dreptul gâtului, după moarte, fără a fi o tăietură violentă. Pare să fi fost foarte bine hrăniţi, ba chiar să fi avut constituţia fizică bună, populaţia fiind bazată pe agricultură”, a mai declarat acesta. 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune