Scenariu sumbru pentru România. Se va întâmpla pe data de 13 aprilie. Suntem pregătiți?

Potrivit unei proiecții matematice realizată de un institut din Statele Unite, data de 13 aprilie va fi ziua în care vor muri cei mai mulți oameni din cauza infectării cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Scenariu sumbru pentru România. Se va întâmpla pe data de 13 aprilie. Suntem pregătiți?
mască

13 aprilie, ziua în care vor muri cei mai mulți oameni de COVID-19

Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătăţii (IHME) care funcţionează în cadrul Universităţii Washigton a realizat mai multe previziuni despre evoluţia coronavirusului în întreaga lume.


In articol:

Potrivit estimărilor, România va înregistra cele mai multe decese cauzate de COVID-19 în data de 13 aprilie. Așa arată proiecţia matematică realizată institutul din SUA. Matematicienii iau în calcul păstrarea distanţării sociale totale până la finalul lunii mai.

Citeste si: Un nou pericol pândește omenirea, în plină pandemie de COVID-19. Fenomen extrem de rar, descoperit de oamenii de știință

Citeste si: Avertismentul medicilor: "Nu interactionati cu animalele de companie daca aveti COVID-19" - Pisicile, cele mai expuse

Citeste si: Drob de pui. Rețeta adaptată pentru cei care nu consumă miel

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Aceștia estimează că, în acea zi, își vor pierde viața 36 de persoane din cauza noului coronavirus.

Numărul total de decese estimat de Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătăţii este de 804, până pe 4 august 2020.

 România are 4.761 de infecțați cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul total ajungând la 4.761.

”Până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj şi Mehedinţi, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.”, au transmis autorităţile.

Scenariu sumbru pentru România. Se va întâmpla pe data de 13 aprilie. Suntem pregătiți?
test

Cele mai multe cazuri, 1.430, sunt la Suceava. La Bucureşti sunt 637 de cazuri. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 162 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Premieră pentru România. Declarați vindecați de COVID-19, dar testați din nou pozitiv. Explicația medicilor

Andreea Bălan, declarații emoționante despre un bărbat important din viața ei: „De 12 ani împreună. E cel mai stabil”

Ministrul Sănătății: "Clujul este un exemplu de bune practici"

Primul angajat al Poștei Române infectat cu COVID-19. Oficiul poștal la care lucrează, închis pentru dezinfecție

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies