Scene halucinante în public! ”Prințesa Fiona” a snopit în bătaie un bărbat. Ce făcea lângă ea întrece orice imaginație

Scene ”grele” în public între o luptătoare MMA și un bărbat!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi. Un bărbat a încasat o bătaie zdravănă de la o luptătoare MMA din Brazilia. Tânăra se afla pe plaja din Rio de Janeiro, unde participa la o ședință foto pentru promovarea unei linii de costume de baie.

În apropiere de zona unde se făceau fotografii, se afla un bărbat în vârstă de 26 de ani care o privea pe Joyce Vieira și, brusc, a început să se autosatisfacă în public.

”Prințesa Fiona”, căci așa era cunoscută în ”industria” ei, de doar 27 de ani, s-a dus la bărbatul care se masturba în văzul tuturor și l-a lovit în tibie până s-a învinețit.

Citeste si: Cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere! Anda s-a dus în Australia pentru a participa la nuntă! Vezi ce urare emoţionantă i-a făcut lui Vlad!

Citeste si: Daniela Crudu încasează sume uriașe pentru a poza aproape goală! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Citeste si: Carmen de la Sălciua, fotografii interzis de sexy, din vacanță

„Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul“, a declarat Vieira, citată de presa locală.

„De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz“, a mai spus ea.

„Mă simt neputincioasă. Mai locuim şi în acelaşi oraş. Cine ştie, poate ne nimerim în acelaşi loc...Am primit o mulţime de mesaje de la femei care au spus că (în situaţii similare) nu au depus plângere, deoarece ştiu că suspecţii sunt eliberaţi. Cred că pedeapsa pentru aceste cazuri ar trebui să fie mai severă“, a continuat luptătoarea MMA.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate