Scene șocante! Un bărbat a sărit de la etajul 6 al unui bloc și a supraviețuit!

Un bărbat a sărit de la etajul 6 al unui bloc din București și a supraviețuit! Omul a căzut pe o mașină parcată în fața blocului.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Scene șocante! Un bărbat a sărit de la etajul 6 al unui bloc și a supraviețuit!
Scene șocante! Un bărbat a sărit de la etajul 6 al unui bloc și a supraviețuit!


In articol:

 

Un bărbat din sectorul 3 s-a aruncat de la balconul unui apartament de la etajul 6 și a supraviețuit. Omul avea antecedente penale și vecinii lui îl știau ca fiind un om cu probleme.

Astăzi, 31 iulie, locatarii unui imobil din Sectorul 3 al capitalei au sunat la numărul de urgență-112 și au anunțat faptul că un bărbat dezbrăcat face scandal pe scara blocului și distruge lucruri. La fața locului au ajuns polițiști din cadrul Secției 13. În momentul în care, bărbatul i-a observat a început să îi amenințe cu cele două obiecte lungi și ascuțite pe care le avea asupra sa.

A sărit de la etajul 6 și a supraviețuit

După toată această scenă, bărbatul a fugit în apartament, s-a încuiat și a mers pe balcon. În câteva clipe, omul a sărit de la etajul șase, însă a ajuns pe o mașină și a supraviețuit.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu a primit mesaje șocante de amenințare: „Am să te bat cu fierul încins în timp ce bărbatul tău vede totul live”

Citeste si: Scene șocante! Pacienți infectați cu Covid-19, ținuți pe bancă în afara spitalului! „Au dat-o afară cu o ciorbă în caserolă, iar ea are nevoie de oxigen“

Citeste si: Mărturii incredibile! Cazul fetiței, care a dispărut dintr-o cameră de hotel în 2007, revine! Unde ar fi fost văzută Madeleine McCann

Deși omul avea o rană deschisă la picior și era plin de sânge, nu accepta ajutorul cadrelor medicale. Până la urmă, oamenii legi au reușit să îl imobilizeze și l-au transportat la spital.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Indiviul era cunoscut de vecini ca fiind o persoană cu probleme psihice. Cu două săptămâni în urmă, bărbatul a coborât de la etajul 6 până la etajul 3 trecând dintr-un balcon în altul. De asemenea, el a mai avut probleme cu autoritățile și chiar a fost arestat la domiciliu.

„S-a aruncat cu bună știință. De altfel, este la a doua ispravă de genul ăsta. Acum 2 săptămâni, în miez de noapte, a escaladat balcoane și a distrus apartamente timp de 2 ore”, a declarat un vecin pentru stirileprotv.ro.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate