Se apropie finala Puterea dragostei sezonul 2! Berna și Philip mai formează un cuplu sudat?  Ce s-a întâmplat cu ei în ultimele zile? ”Ce se vorbește sunt numai prostii”

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat? Cei doi concurenți de la Puterea dragostei au fost în ”luna de miere” în ultima săptămână

Autor: Lia Popescu

In articol:

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei?
Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei?

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei? Mai sunt câteva zile până la marea finală de la Puterea dragostei și toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu finaliștii show-ului amoros. Astfel, dacă Ella și Bianca au decis să rămână în București și să își închirieze fiecare câte un apartament, Livian s-a dus la părinți, la fel și Gabriel, a ales și el să fie în sânul familiei, ei bine, perechea cea mai frumoasă din casă, cea formată din Berna și Philip, s-a distrat la maxim.

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei?
Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei?

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei? Au fost în vacanță împreună

Astfel imediat s-a răspuns și la speculațiile conform cărora tinerii nu mai sunt împreună. ” Ce se vorbește sunt numai prostii. Berna pare mai îndrăgostită ca niciodată de Philip, și el de ea la fel. Se înțeleg mai bine decât atunci când erau în competiție, la Istanbul, și, cine știe, dacă nu o să îi vedem căsătoriți în curând.

De altfel, ei au și fost la mare, într-o vacanță, ca o lună de miere, și s-au simțit perfect, semn că relația lor nu poate fi ruptă de nimeni și de nimic în aceste momente”, au dezvăluit apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii- kfetele.ro

Citeste si: Scandalul „Visarion Alexa” ia amploare după o nouă acuzație de agresiune din partea altei enoriașe. Ce a pățit aceasta- bzi.ro

Citeste si: Jador, declarații șocante despre concurenții din finala ”Puterea Dragostei”! ”Singurul pe care îl respect...” EXCLUSIV

Citeste si: Imagini nemaivăzute cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cum arăta blondina în adolescență

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, declaraţii halucinante! "Mă mut cu Livian"

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei?
Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei?

Philip a cerut-o de soție pe Berna la Istanbul, dincolo de casa Puterea dragostei

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei? Pe de altă parte, este cunoscut faptul că ”frumușeii casei”, așa cum au fost ei alintați, au făcut un pas important în relația lor. Înainte de a reveni în România, după câteva zile de tensiuni, Philip i-a pregătit o surpriză de zile mari Bernei. În primă fază, a dus-o cu limuzina, loc în care au servit câte un pahar de șampanie, apoi atmosfera a devenit din ce în ce mai romantică. După ce s-au plimbat puțin pe străzile Istanbulului, bărbatul a pus marea întrebare....După reacția concurentei, filmată de producătorii show-ului, se poate spune că răspunsul a fost cu siguranță „Da!”. 

Ligi si Berna s-au certat pentru Philip la Puterea dragostei
Ligi si Berna s-au certat pentru Philip la Puterea dragostei

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei? Ce spune blonda despre Ligi. ”Îi dai târcoale”

Berna și Philip mai formează un cuplu sudat la Puterea dragostei? Și totuși, chiar dacă Philip a cerut-o de soție, în casă, înainte de marea finală, Berna nu are liniște din cauza lui Ligi, blonda cu care bărbatul ei a avut o relație în show. Poate de aceea, discuțiile în contradictoriu dintre cele două nu s-au terminat nici acum, ba chiar a existat un moment în care Berna a avut o replică extrem de acidă la adresa lui Ligi:  Operată ratată!”.   De asemenea, nici Ligi nu a rămas datoare și i-a dat și ea o replică dură după ce Berna a acuzat-o că încă îi dă târcoale lui Philip.  Care sunt târcoalele, măi fetiță? Care sunt târcoalele? Sunt în mintea ta bolnavă!”, i-a spus Ligi Bernei. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Manuela nu-și susține prietena, pe Bianca Comănici, în marea finală a emisiunii Puterea Dragostei. ”Pentru finala aceasta, eu o votez pe...”

Nelson Mondialu e bolnav. A apărut pe video tulburat: „M-o nenorocit”

Întâlnire cu surprize la Cluj! Cu cine s-a văzut Manuela de la Puterea Dragostei: ”Ia uitați cu cine m-am întâlnit...”

Toamnă incendiară pentru cei 5 aleși ai zodiacului! Aceștia sunt cei care vor avea câștig în toate

Simona Halep i-a uimit pe toţi după divorţ! Sunt de nedespărţit. S-a aflat tot

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Facturile la energie ne pun la pământ. Nimeni nu va rezista, iar spitalele sunt îngrozite: „Nu știu ce au de gând să facă cu noi”

Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies