Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, la jumătate de an de la decesul celebrei prezentatoare! Fratele Cristinei se judecă cu soția care l-a acuzat de infidelitate!

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, în urma divorțului fratelui ei, Cristi.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, din cauza procesului dintre Cristi, fratele Cristinei, și Raluca, soția acestuia.

Cristi Ţopescu se află în proces de divorţ din 13 martie 2019. Atunci, el a dat-o în judecată pe soţia sa, Raluca, femeia care i-a dăruit doi băieţi, miza fiind cine va rămăne cu copiii după divorţ.( vezi care e legătura sinistră dintre moartea lui Costin Mărculescu și cea a Cristinei Țopescu)

Citeste si: De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou? S-a aflat totul

Citeste si: S-a aflat ce a făcut în minister Cristina Țopescu în ultima ei zi de lucru! Vedeta tv a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni

Citeste si: De ce a locuit Cristina Țopescu un an fără părinți? Imagini în premieră din copilăria vedetei găsite moarte

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pe 20 ianuarie 2020, la doar patru zile după ce Cristina Ţopescu a fost incinerată, Cristian a avut termen la Judecătoria Sectorului 1.  „Amână cauza. Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare acordă termen la data de 02.03.2020”, a fost hotărârea judecătorilor. Întâmpinarea este actul de procedură prin care pârâtul, în cazul acesta Raluca, se apără, în fapt și în drept, față de cererea de chemare în judecată.

Asta înseamnă că instanţa a decis ca fratele Cristinei Ţopescu şi avocatul său să studieze actele pe care se bazează apărarea Ralucăi.

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu. Următorul termen e pe 10 august 2020

Din acest dosar s-a disjuns un altul, al cărui obiect este „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”, ceea ce înseamnă că Cristi și Raluca își vor împărți averea acumulată în timpul căsniciei lor.

Dosarul a fost înregistrat pe 29 mai 2020, iar pe 15 iunie, când a fost stabilit primul termen, cauza a fost amânată pentru 10 august 2020.  Cristian a fost protagonistul unui scandal enorm în 2016. Soţia sa, Raluca, a dezvăluit că acesta a înşelat-o.

Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta degetul mijlociu şi a scris un text în engleză:  „Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”.

După două-trei luni, cei doi au apărut din nou ca un cuplu, iar amicii au presupus că Raluca nu se mai desparte de Cristi. Se pare, însă, că ea apucase să declanşeze formalităţile de separare, neluând în calcul o posibila împăcare. Cu toate acestea, ei s-au împăcat, pentru că în toamna lui 2017 s-au căsătorit din nou, sau cel putin aşa a susţinut Raluca, care s-a pozat cu Cristi şi cu copiii, ea şi fiul lui Topescu ţinând mâna dreaptă la inimă.  „Ups! Am făcut-o din nou! #Proaspăt căsătoriţi#familie#iubire”, a postat Raluca. Situaţia s-a schimbat din nou şi s-a ajuns la procesul de divorţ.

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu. A fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. Cristian Ţopescu, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, avea trei copii, pe Cristina, Cristian şi Sebastian, din trei căsnicii diferite.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta cumnată a Cristinei Țopescu predă cursuri online de..coafat FOTO

Cristina Țopescu e hărțuită după moarte de statul român! Fiscul i-a trimis notificare să își plătească impozitele și figurează în continuare ca reclamant într-un proces!

Ce s-a ales de Sissi, cățelușa Cristinei Țopescu, rămasă fără stăpân după izbucnirea pandemiei?

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Cutremur în politică! Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis? Este răsturnare totală de situație

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies